PerhePesä Etu-Lyötty (Oulu) 

Peltokatu 24 B, Etu-Lyötty (Vanhatulli)

PerhePesien toiminta on siirtynyt poikkeusajaksi verkkoon. Ilmoitamme etätoiminnoistamme nettisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissa.

Avoin PerhePesä
Toiminta on kaikille avointa. PerhePesään voi tulla vanhempi yksin tai yhdessä lapsen ja lasten kanssa. Lapset pääsevät leikkimään toisten kanssa ja vanhemmat tapaavat muita aikuisia. Kävijöiden toiveiden ja tarpeiden pohjalta valitsemme teemoja eri kerroille tai kutsumme joillekin kerroille vierailijoita. Tarjolla on kahvia, teetä ja välipalaa pienellä maksulla. Myös oman ruoan voi ottaa mukaan. PerhePesässä on mikro ruoan lämmittämistä varten sekä jääkaappi. Tervetuloa mukaan oman aikataulusi puitteissa!


Haikarakahvila
Toiminta on kaikille avointa ja suunnattu ensimmäistä lastaan odottaville sekä ensimmäisen lapsen saaneille vauvaperheille (alle 1v). Kävijöiden toiveiden ja tarpeiden pohjalta valitsemme teemoja eri kerroille tai kutsumme joillekin kerroille vierailijoita. Haikarakahvilaan ei tarvitse ilmoittautua, voit tulla mukaan oman aikataulusi mukaisesti. Tarjolla on kahvia, teetä ja välipalaa pienellä maksulla. Ryhmän ohjaajana toimivat PerhePesän ohjaaja Päivi ja Tuomikirkkoseurakunnan lastenohjaaja Outi.


Tanssivarpaat
Toiminnan tavoitteena on luoda lapsen ja vanhemman välille yhteinen  harrastus, joka antaa lapsen luovalle ilmaisulle mahdollisuuden sekä kehittää lasta kokonaisvaltaisesti. Samalla myös vanhemman keho ja mieli pääsee tanssimaan. Tanssivarpaat -ryhmissä lapset saavat uusia kavereita ja myös samanikäisten lasten vanhemmat tutustuvat toisiinsa.  Tarkemmat tiedot toiminnasta, lukukausimaksusta ja ryhmistä löytyvät  TÄÄLTÄ.Yhteystiedot:
Päivi Hirvasniemi
perhetyöntekijä
paivi.hirvasniemi(at)mll.fi
p. 045 1209671