PerhePesä Oulu 

Oulun PerhePesällä ovat toimipisteet Toppilassa ja Etu-Lyötyssä. 

PerhePesä Oulun Toppilan toimipiste

Toppilan toimipiste toimii kerhotilassa osoitteessa Paalikatu 6 D, 90520 Oulu. (Ulko-oven vieressä on ovikello, ovi avataan sisältä.)

Haikarakahvila, joka on suunnattu ensimmäistä lasta odottaville tai ensimmäisen lapsen saaneille vauvaperheille, toimii Etu-Lyötyn tiloissa osoitteessa Peltokatu 24 B.

Haikarakahvila PerhePesä Oulu

Avoimeen PerhePesä-toimintaan voi tulla vanhempi yksin tai yhdessä lasten kanssa. Lapset saavat leikkikavereita ja aikuiset juttuseuraa. 

Ompelukerho, Suomenkielen kerho ja Interkulttuurinen perhekahvila jatkuvat syksyllä 2022.

AJANKOHTAISTA
Ajankohtaista tietoa toiminnasta ja aikatauluista löytyy Facebookista ja WhatsApp-ryhmistä. WhatsApp-ryhmät toimivat myös kävijöiden yhteisenä keskustelualustana. Ryhmään voi liittyä ohjaajan lähettämällä linkillä. Huomioithan, että ryhmät on tarkoitettu nimenomaan PerhePesien kävijöille, joten ethän liity ryhmään vain uteliaisuuttasi tai kutsu ryhmään tarpeettomasti uusia ihmisiä.

PERHEIDEN APU JA TUKI 
Kaipaatko tukea vanhemmuuteen? Tarvitsetko neuvoa arjen pienissä tai isoissa asioissa? Haluatko jutella jollekin? Tarvitsetko apua perhepalveluiden tai työntekijöiden löytämisessä? 

Me olemme täällä sinua varten - huolet puolittuvat ja ilot tuplaantuvat, kun ne jakaa jonkun kanssa! 
Voit olla yhteydessä ohjaajaan puhelimitse, viestillä tai sopia oman ajan PerhePesään.