PerhePesä Oulu 

Oulun PerhePesällä on kaksi toimipistettä, joista toinen sijaitsee Etu-Lyötyssä ja toinen Toppilassa.

PerhePesä Oulun Etu-Lyötyn toimipiste

Etu-Lyötyn PerhePesä toimii kerhotilassa osoitteessa Peltokatu 24 B, 90120 Oulu. (Ohjaajan puhelinnumero on ulko-ovessa ja ohjaaja tulee avaamaan oven soittamalla.) 


PerhePesä Oulun Toppilan toimipiste

Toppilan PerhePesä toimii kerhotilassa osoitteessa Paalikatu 6 D, 90520 Oulu. (Ulko-oven vieressä on ovikello, ovi avataan sisältä.)

YHTEYSTIEDOT
Kirsi Sova, lapsi- ja perhetoiminnan ohjaaja, puh. 045 1965380 (Toppila)
Jaana Myllylä, kerho-ohjaaja, puh. 040 5646520 (Toppila)

Päivi Hirvasniemi, perhetyöntekijä, puh. 045 1209671 (Etu-Lyötty) 

sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi(at)mll.fi

Viikko-ohjelmat:

TOPPILA
Tiistai: Avoin PerhePesä klo 9—13 
Avoimeen PerhePesä-toimintaan voi tulla vanhempi yksin tai yhdessä lasten kanssa. Lapset saavat leikkikavereita ja aikuiset juttuseuraa. 

Keskiviikko: Ompelukerho, ryhmä 1 klo 9.30-11, ryhmä 2 klo 11.30-13.30, ryhmä 3 klo 13.30-15.30 (Ilmoittaudu ryhmään ennakkoon puh. 044 5629810)
Ompelukerho on Auta Lasta ry:n järjestämää toimintaa. Kerhossa on mukana MLL:n kerho-ohjaaja auttamassa lasten hoidossa sillä aikaa, kun aikuiset ompelevat. 

Perjantai: Avoin PerhePesä klo 9—13 

ETU-LYÖTTY
Tiistai: Avoin PerhePesä klo 9—13
Haikarakahvila klo 14—16
Haikarakahvila on avoin ryhmä odottajille ja alle 1-vuotiaiden vauvojen perheille. Ryhmässä saa tukea vauva-arkeen valmistautumisessa ja uudessa elämäntilanteessa. 

Torstai: Avoin toiminta klo 9—13 

MUU TOIMINTA
Torstaitulet joka kuukauden viimeinen torstai klo 10—12. Retkeilemme yhdessä eri puolilla Oulua ja tutustumme kaupungin tulipaikkoihin. 

Isä-lapsi -ryhmä Etu-Lyötyssä (tauolla) etsii uusia vapaaehtoisia. Jos olet kiinnostunut vapaaehtoisena ohjaamaan isien ja lasten omaa ryhmää, ota yhteyttä ohjaajaan.

Interkulttuurinen perhekerho on Oulun Pelastakaa lapset ry:n toimintaa ja kokoontuu Toppilassa kerran kuukaudessa. Kerho on tarkoitettu maahan muuttaneille ja monikulttuurisille perheille.

AJANKOHTAISTA
Ajankohtaista tietoa toiminnasta ja aikatauluista löytyy Facebookista ja WhatsApp-ryhmistä. WhatsApp-ryhmät toimivat myös kävijöiden yhteisenä keskustelualustana. Ryhmään voi liittyä ohjaajan lähettämällä linkillä. Huomioithan, että ryhmät on tarkoitettu nimenomaan PerhePesien kävijöille, joten ethän liity ryhmään vain uteliaisuuttasi tai kutsu ryhmään tarpeettomasti uusia ihmisiä.

PERHEIDEN APU JA TUKI 
Kaipaatko tukea vanhemmuuteen? Tarvitsetko neuvoa arjen pienissä tai isoissa asioissa? Haluatko jutella jollekin? Tarvitsetko apua perhepalveluiden tai työntekijöiden löytämisessä? 

Me olemme täällä sinua varten - huolet puolittuvat ja ilot tuplaantuvat, kun ne jakaa jonkun kanssa! 
Voit olla yhteydessä ohjaajaan puhelimitse, viestillä tai sopia oman ajan PerhePesään.