PerhePesä Oulu 

Oulun PerhePesällä ovat toimipisteet Toppilassa ja Etu-Lyötyssä. 

PerhePesä Oulun Toppilan toimipiste

Toppilan toimipiste toimii kerhotilassa osoitteessa Paalikatu 6 D, 90520 Oulu. (Ulko-oven vieressä on ovikello, ovi avataan sisältä.)

Etu-Lyötyn toimipiste toimii osoitteessa Peltokatu 24 B, 90120 Oulu (käynti sisäpihan puolelta).

YHTEYSTIEDOT
Annika Ylitalo, koordinaattori, puh. 045 8531552
Jaana Myllylä, kerho-ohjaaja, puh. 040 5646520

sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi(at)mll.fi

Avoimeen PerhePesään voi tulla vanhempi yksin tai yhdessä lasten kanssa. Lapset saavat leikkikavereita ja aikuiset juttuseuraa. 

Haikarakahvila on tarkoitettu ensimmäisen lapsen saaneille vauvaperheille (lapsi alle 1v.). Mukaan voi tulla jo odotusaikana. Haikarakahvilassa voi tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia perheitä. Samalla vanhemmat saavat tietoa ja arvokkaita vinkkejä vauva-arjen tueksi. 

Itsellisten äitien olohuone on avointa toimintaa, jonka ohjaajana toimii vapaaehtoinen. Voit tulla mukaan olitpa sitten jo "lapsellinen" tai vasta suunnittelemassa itsellistä lapsen saantia.

Kantovälinetreffit on Kantoliinayhdistyksen järjestämää toimintaa, johon voivat osallistua kaikki lapsen ergonomisesta kantamisesta kiinnostuneet. Paikalla on Kantoliinayhdistyksen kantotukihenkilö. Tervetuloa kokeilemaan ja tutustumaan ergonomisiin kantovälineisiin!

Kielipolku on Suomen Kielipolku SLI ry:n järjestämä kerho, joka kokoontuu kerran kuussa torstaisin kello 17:30-19:30 Nummikadulla. Vertaistukea puheen ja kielen kehityksen viivästymiseen ja arjen haasteisiin sekä mukavaa yhdessäoloa. Kielipolun perhekerhossa voit istahtaa hetkeksi alas, juoda kupin kahvia ja jutella samassa elämäntilanteessa olevien muiden vanhempien kanssa, lasten leikkiessä hoitajan kanssa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Oulu | Suomen Kielipolku SLI ry 

Monikkoarki-illat on Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry:n toteuttamaa toimintaa. Illan aikana kuulet toisten monikkovanhempien kokemuksia arjesta monikkovauvojen kanssa ja pääset tapaamaan muita monikko-odottajia. Lisätietoja ja ilmoittautumiset 

AJANKOHTAISTA
Ajankohtaista tietoa toiminnasta ja aikatauluista löytyy Facebookista ja WhatsApp-ryhmistä. WhatsApp-ryhmät toimivat myös kävijöiden yhteisenä keskustelualustana. Ryhmään voi liittyä ohjaajan lähettämällä linkillä. Huomioithan, että ryhmät on tarkoitettu nimenomaan PerhePesien kävijöille, joten ethän liity ryhmään vain uteliaisuuttasi tai kutsu ryhmään tarpeettomasti uusia ihmisiä.

PERHEIDEN APU JA TUKI 
Kaipaatko tukea vanhemmuuteen? Tarvitsetko neuvoa arjen pienissä tai isoissa asioissa? Haluatko jutella jollekin? Tarvitsetko apua perhepalveluiden tai työntekijöiden löytämisessä? 

Me olemme täällä sinua varten - huolet puolittuvat ja ilot tuplaantuvat, kun ne jakaa jonkun kanssa! 
Voit olla yhteydessä ohjaajaan puhelimitse, viestillä tai sopia oman ajan PerhePesään.