PerhePesä Ylivieska

Ylivieskan PerhePesä sijaitsee osoitteessa Kirkkotie 3, aivan Ylivieskan keskustan tuntumassa Kirkkopuistossa sijaitsevassa tunnelmallisessa vanhassa puutalossa. PerhePesästä on matkaa esim. neuvolaan vain muutama kymmenen metriä. PerhePesällä on myös oma iso aidattu piha, jossa mm. kiikut ja leikkimökki.

Ylivieskan PerhePesä

Yhteystiedot:
Reetta Anttila
Lapsi- ja perhetoiminnan ohjaaja
reetta.anttila(at)mll.fi

VIIKKO-OHJELMA

Tiistai: Oma hetki klo 10-12
Kaipaatko vaihtelua arkeen ja jotakin sisältöä päivään? Varaa PerhePesältä perheellesi oma hetki. Lapsilla on mahdollisuus esim. leikkiä tai askarrella ja samalla vanhemmat voivat vaihtaa kuulumisia ja ajatuksia toisen aikuisen kanssa.

Perjantai:
Avoin piha klo 10-12
Tervetuloa uuden PerhePesän isolle aidatulle pihalle leikkimään ja puuhastelemaan!
Oma hetki klo 13-15

Metsäretket
PerhePesän metsäretket joka kuukauden viimeisenä keskiviikkona.

Varhaiskasvatuksen kerhot
Varhaiskasvatuskerhoista lisätietoa kaupungin nettisivuilta

Eron ensiapupiste
Eron ensiapupiste palvelee  eroa pohtivia, eropäätöksen tehneitä  ja eronneita lapsiperheiden vanhempia eroprosessin varhaisessa vaiheessa. Palvelu on maksutonta ja sitä toteuttaa Kallion perhepalveluiden työntekijät etäyhteyksin. Lisätietoja aukioloaikoina p. 040 6355418 tai Kallion nettisivuilta.

MLL Ylivieskan perhekahvila  (tauolla)
Perhekahvilassa tutustut paikkakunnan muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja lapset saavat ikäistään leikkiseuraa. Perhekahvilassa jutellaan ja kahvitellaan, leikitään lasten kanssa tai kuullaan asiantuntija-alustuksia. Perhekahvilan toimintaa suunnitellaan yhdessä perhekahvilakävijöiden toiveiden mukaisesti. Perhekahvilat syntyvät vanhempien omasta aloitteesta ja toimivat suurimmaksi osaksi vapaaehtoisvoimin. Lisätietoja MLL Ylivieskan nettisivuilta

AJANKOHTAISTA
Ajankohtaista tietoa toiminnasta ja aikatauluista löytyy Facebookista ja WhatsApp-ryhmästä. WhatsApp-ryhmä toimii myös kävijöiden yhteisenä keskustelualustana. Ryhmään voi liittyä ohjaajan lähettämällä linkillä. Huomioithan, että ryhmä on tarkoitettu nimenomaan PerhePesien kävijöille, joten ethän liity ryhmään vain uteliaisuuttasi tai kutsu ryhmään tarpeettomasti uusia ihmisiä.

PORINAPIIRI MAAHANMUUTTAJAÄIDEILLE

Tule mukaan keskustelemaan suomen kielellä suomalaisten naisten kanssa. Keskustelua tunnin verran arkielämän asioista tai haluamistasi aiheista. Voit myös kysyä suomen kulttuurista ja tavoista. Opetellaan yhdessä suomen kieltä!

Tapaamme PerhePesällä tiistaina 18.5, 1.6 JA 15.6 KLO 16–17

VOIMAA ARKEEN-RYHMÄ TULOSSA ELOKUUSSA

Yhdessä etsimme ja vahvistamme omia sekä perheen voimavaroja ja elämässä olevia myönteisiä asioita erilaisten toiminnallisten harjoitusten sekä keskusteluiden avulla. Ryhmä on tarkoitettu koko perheelle. Toiminta toteutetaan joka toinen torstai kello 14 alkaen. Yhden kokoontumisen kesto on 2 tuntia. Kokoonnumme Ylivieskan PerhePesän tiloissa (Kirkkotie 3)

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

reetta.anttila(at)mll.fi

puh 044 739 6718

PERHEIDEN APU JA TUKI
Kaipaatko tukea vanhemmuuteen? Tarvitsetko neuvoa arjen pienissä tai isoissa asioissa? Haluatko jutella jollekin? Tarvitsetko apua perhepalveluiden tai työntekijöiden löytämisessä?

Me olemme täällä sinua varten - huolet puolittuvat ja ilot tuplaantuvat, kun ne jakaa jonkun kanssa!
Voit olla yhteydessä ohjaajaan puhelimitse, viestillä tai sopia oman ajan PerhePesään.

Haluamme toimia turvallisesti ja suojata kävijöitämme, joten huomioithan seuraavat asiat:

• Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiaille kävijöille
  • Pyydämme osallistujilta yhteystiedot, jotta tartuntaketjut on jäljitettävissä tarvittaessa
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta
  • Pidä 2 m turvaväli muihin kävijöihin
  • Älä tule sairaana tai jos sinulla on sairastumisen oireita
  • Otathan huomioon, että karanteeniin asetetut eivät voi osallistua toimintaan.