Koulutukset

Kohtaamispaikkatoiminnan verkostopäivä

Huom.! Siirtyy myöhempään ajankohtaan!
Uusi aika ilmoitetaan myöhemmin.

Koulutukset ja tapaamiset yhdistysten vapaaehtoisille

MLL:n koulutukset löytyvät kootusti vapaaehtoisnetin koulutuskalenterista:
Koulutuskalenteri - MLL Vapaaehtoisnetti

Tässä muutamia alkuvuoden koulutusten nostoja:

• VJK eli vapaaehtoistoiminnan johtamiskoulutuksen infoilta 12.1. klo 18 verkossa, VJK koulutuksen suorittamisesta kiinnostuneille puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille.

• PerhekahvilaVASTAAVIEN koulutus 24.1. klo 17.30 verkossa, kaikkien perhekahvilatoimintaa toteuttavien yhdistysten hallituksen jäsenille, ketkä nimetty perhekahvilavastaavaksi.

• Taloudenhoidon ABC 26.1. klo 17.30 verkossa, rahastonhoitaja, pj, vpj, muut hallitustoimijat

• Perhekahvilaohjaajien verkkokurssi 6.2.-12.3. verkossa, perhekahvilaohjaajat

• MLL hallinnon kylpy 15.2. klo 13-14.30 verkossa, erityisesti uudet MLL hallitustoimijat

• Yhdistys työnantajana 15.2. klo 17.30 verkossa, pj, vpj, muut hallitustoimijat
    ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Alueelliset tapaamiset

Järjestämme ensi vuoden aikana yhdistysten alueellisia tapaamisia. Lisäksi tulossa on kaikille yhdistysten luottamustoimijoille ja vapaaehtoisille tarkoitettu yhteinen koulutus- ja verkostoitumispäivä Täyskäsi. Täyskäsi järjestetään Pohjois-Pohjanmaan alueella syksyllä 2023, todennäköisesti lokakuussa. Aikataulu tarkentuu kevään aikana.

Tulossa olevat alueelliset tapaamiset:

• Oulu 23.1. klo 17 MLL Pohjois-Pohjanmaan piiritoimisto. Nummikatu 32. Kaikille Oulun kaupungin alueella toimivien MLL:n yhdistysten hallitustoimijoille

• Koillismaa 16.2. klo 17, PerhePesä Kuusamo, Apajatie 1. Kuusamon ja Taivalkosken MLL:n yhdistysten hallitustoimijoille

• Oulunkaari MAALISKUU 2023, AIKA JA PAIKKA TARKENTUU! Iin, Pudasjärven ja Utajärven MLL:n yhdistysten hallitustoimijoille

• Lakeus HUHTIKUU 2023, AIKA JA PAIKKA TARKENTUU! Muhoksen, Tyrnävän, Limingan, Kempeleen, Lumijoen ja Hailuodon MLL:n yhdistysten hallitustoimijoille

• Muiden alueiden yhdistystapaamisia jatketaan syksyllä 2023

MLL:n  keskusjärjestön TEAMS-valmennukset

MLL:n keskusjärjestö järjestää kuukausittain MLL:n paikallis-yhdistysten vapaaehtoisille tarkoitettuja teemallisia Teams-valmennuksia. Valmennuksia toteutetaan pääsääntöisesti kerran kuukaudessa.

Osallistuminen on mahdollista mistä päin Suomea tahansa. Osallistujamäärää / valmennus ei ole rajattu. Valmennuksista vastaavat keskusjärjestön työntekijät -teemasta riippuen - yhteistyössä piiriammattilaisten kanssa.