Koulutukset

2.6. klo 16.30-18.30 MLL:n kerhonohjaajien perehdytys verkossa
Tämä koulutus sopii myös muilla "titteleillä" toimiville, esim. leikkikenttäohjaajille jne. Kouluttajana toimii piirin koulu- ja nuorisotoiminnankouluttaja Sarliina Laitila. Ilmoittautuminen tästä linkistä tai sarliina.laitila(at)mll.fi, p. 050 4764414

HUOM! Tämä on ns. "yleisperehdytys" lisäksi on tärkeää, että yhdistys perehdyttää kaikki omaan toimintaan liittyvät asiat erikseen.

MLL:n  keskusjärjestön TEAMS-valmennukset

MLL:n keskusjärjestö järjestää kuukausittain MLL:n paikallis-yhdistysten vapaaehtoisille tarkoitettuja teemallisia Teams-valmennuksia. Valmennuksia toteutetaan pääsääntöisesti kerran kuukaudessa.

Osallistuminen on mahdollista mistä päin Suomea tahansa. Osallistujamäärää / valmennus ei ole rajattu. Valmennuksista vastaavat keskusjärjestön työntekijät -teemasta riippuen - yhteistyössä piiriammattilaisten kanssa.