Koulutukset

Kohtaamispaikkatoiminnan verkostopäivä

Huom.! Siirtyy myöhempään ajankohtaan!
Uusi aika ilmoitetaan myöhemmin.

Koulutukset ja tapaamiset yhdistysten vapaaehtoisille

ti 1.11. klo 17.30-19
Yhdistysten nuorisotyön teemailta verkossa.

Onko yhdistyksessänne nuorisotoimintaa? Toimitko nuorisovastaavana yhdistyksessä? Haluaisitko kenties toimia? Mietittekö yhdessä, mitä voisimme tehdä ja mistä lähteä liikkeelle?

Järjestämme teemaillan Zoomissa etänä marraskuussa. Kuulet, mistä yhdistyksesi nuorisotyö voi lähteä helposti liikkeelle tai miten jo olemassa olevaa toimintaa voi syventää. Tule mukaan keskustelemaan nuorisotoiminnasta ja sparrailemaan yhdessä MLL:n yhdistysten toimijoiden sekä piirien ja keskusjärjestön työntekijöiden kanssa.

Teemailta on suunnattu MLL:n paikallisyhdistysten vapaaehtoisille.

Kulttuurisensitiivisyys-koulutus

ke 2.11. Oulussa Piiritoimistolla, Nummikatu 32
ti 22.11. Ylivieskassa, PerhePesällä, Kirkkotie 3

Ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin

ti 15.11. klo 18-19
Oma MLL ja Vapaaehtoisnetti: työkalut haltuun!
Tule tutustumaan MLL:n verkkotyökaluihin!

MLL tarjoaa yhdistys- ja vapaaehtoistoiminnan tueksi erilaisia verkkotyökaluja. Tule koulutukseen mukaan tutustumaan, miten voit hallita omia jäsentietojasi Oma MLL -palvelussa, sekä mitä kaikkea muuta voit tehdä palvelun avulla.

Lisäksi tutustumme Vapaaehtoisnettiin (entinen Yhdistysnetti). Mikä muu palvelussa on muuttunut kuin nimi? Miten löydän tarvitsemani tiedot ja materiaalit? Miksi ja mihin Vapaaehtoisnettiä kannattaa käyttää? Tule kuulolle ja kysy lisää – sen jälkeen tiedät!

Kouluttajana toimii keskusjärjestön Yhdistysnetin kehittäjä Liisa Ylikojola.
Ilmoittautuneille lähetetään Zoom-linkki erikseen ennen tapahtumaa.

8.12. klo 17.30-19
Yhdistyksen hallituspaja

Yhteistä keskustelua ja kuulumisten vaihtoa.

Hallituksen järjestäytyminen.

Mukaan kutsutaan Pohjois-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Lapin ja Kainuun yhdistystoimijoita.

MLL:n  keskusjärjestön TEAMS-valmennukset

MLL:n keskusjärjestö järjestää kuukausittain MLL:n paikallis-yhdistysten vapaaehtoisille tarkoitettuja teemallisia Teams-valmennuksia. Valmennuksia toteutetaan pääsääntöisesti kerran kuukaudessa.

Osallistuminen on mahdollista mistä päin Suomea tahansa. Osallistujamäärää / valmennus ei ole rajattu. Valmennuksista vastaavat keskusjärjestön työntekijät -teemasta riippuen - yhteistyössä piiriammattilaisten kanssa.