Piiri kumppanina

MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piirin toiminta perustuu kumppanuuteen. Piiri tekee aktiivista ja monipuolista yhteistyötä muun muassa kuntien, koulujen ja varhais-kasvatuksen kanssa. Järjestämme myös koulutuksia vanhemmille sekä lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille.

Piiri tarjoaa kunnille kuntakumppanuusmahdollisuuksia, joiden kautta MLL:n ammattilaiset pystyvät toimimaan tiiviimmin paikallisella tasolla yhteistyössä kunnan, paikallisyhdistyen ja muiden sidosryhmien kanssa. MLL on Pohjois-Pohjanmaan kuntien perhekeskustoiminnan kumppani.  Toiminnan sisältö sovitaan aina erikseen neuvotteluissa ja sopimuspohjaisesti.

Julkisten toimijoiden lisäksi kumppaneitamme ovat muut yhdistykset, seurakunta sekä monet yksityiset toimijat. Kumppanuuden sisältö perustuu aina yhteiseen sopimukseen.