Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoistoiminta MLL:ssa on ennaltaehkäisevää työtä hyvän ja onnellisen lapsuuden puolesta. Vapaaehtoistoiminta on palkatonta, omasta halusta lähtevää, osallistujien ehdoin tapahtuvaa toimintaa lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. MLL:ssa vapaaehtoiset saavat toimintansa tueksi koulutusta ja ohjausta. MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piirissä tai paikallisyhdistyksissä voit osallistua vapaaehtoistoimintaan ja vaikuttaa oman asuinalueesi oloihin. Vaihtoehtoja on paljon.

MLL:n vapaaehtoisena voit:

• helpottaa lapsiperheiden arkea tuomalla kokemuksesi muiden käyttöön

• vaikuttaa paikkakuntasi päätöksentekoon lasten hyväksi

• vaikuttaa omaan ja ympäristösi elämään ja hyvinvointiin

• luoda lapsille virikkeitä

• vaikuttaa alueesi kerhotarjontaan

• auttaa nuoria selviytymään elämässä

• olla mukana rakentamassa siltaa sukupolvien välille

Vapaaehtoistyö on parhaimmillaan antoisaa, iloista ja palkitsevaa! Vapaaehtoisena voit olla mukana omana itsenäsi - juuri sen verran kuin sinulla on aikaa, halua ja voimavaroja. Näet työsi tulokset ja nautit yhdessä tekemisestä. Vapaaehtoisena saat uusia ystäviä, koulutusta ja kokemuksia.

Ota yhteyttä  tai jätä yhteystietosi vasemmasta palkista löytyvälle lomakkeelle, niin olemme yhteydessä sinuun!

Piirin eteläinen alue:
Piia Korkiakoski