Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoinen leikittää taaperoa lattialla.

MLL tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia tehdä vapaaehtoistyötä. Vapaaehtoiseksi ovat tervetulleita kaikki lasten ja perheiden hyvinvoinnista kiinnostuneet. MLL:ssa vapaaehtoistyötä tehdään onnellisen lapsuuden, turvallisen nuoruuden ja lapsiperheiden hyvinvoinnin puolesta.

Meillä voit ryhtyä esimerkiksi tukihenkilöksi lapselle, nuorelle tai lapsiperheelle, paikallisyhdistysaktiiviksi, mummiksi tai vaariksi, ystäväksi maahanmuuttajaäidille tai vaikkapa perhekahvila-ohjaajaksi.

MLL ei voisi toimia ilman vapaaehtoisia – Olet tärkeä!

Sen lisäksi, että saat vapaaehtoistyöstä iloisen mielen, saat meiltä ammatillisesti ohjattua tukea ja koulutusta. Tietyistä tehtävistä voi saada myös digitaalisen osaamismerkin. Tällaisia tehtäviä ovat tukihenkilö, kerhon ohjaaja, perhekahvilan ohjaaja, Jututtamon ohjaaja, puheenjohtaja, sihteeri, taloudenhoitaja ja viestintävastaava. Lue lisää osaamismerkeistä täältä.

Ota yhteyttä, niin olemme yhteydessä sinuun.

Yhteystiedot:
Piia Korkiakoski