Yhdistyksille

MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piirin kansalaistoiminnan kulmakiviä ovat paikallisyhdistykset ja niissä toimivat vapaaehtoiset. Piiri tarjoaa paikallisyhdistysten toimijoille vapaaehtoistyön tarpeista lähtevää ammatillista koulutusta, ohjausta ja neuvontaa. Piiri myös auttaa yhdistysten talouteen ja hallintoon liittyvissä asioissa, vapaaehtoisten toimijoiden rekrytoinnissa, jäsenkeruussa ja verkostoitumisessa.

Piiri haluaa tukea kaikin tavoin paikallisyhdistysten toimintaa ja auttaa verkostoitumisessa sekä jäsenkeruussa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä!

Piiritoimiston yhteystiedot

Skype-kylvyt käynnistyvät - vapaaehtoisosaamisen vahvistamista verkossa

MLL:n keskusjärjestö järjestää elokuusta alkaen kuukausittain sunnuntaisin kello 17.00-19.00 vapaaehtoisille tarkoitettuja teemallisia Skype-valmennuksia. Merkkaa nyt jo päivät kalenteriisi!

Osallistuminen on mahdollista mistä päin Suomea tahansa. Osallistujamäärää /valmennus ei ole rajattu. Valmennuksista vastaavat keskusjärjestön työntekijät -teemasta riippuen - yhteistyössä piiriammattilaisten kanssa.

Syyskauden 2018 teemat/ajankohdat:

* Vapaaehtoisten rekrytointi / Vapaaehtoispaikkojen näkyväksi tekeminen (30.9.)
* Vaikuttava ja vastuullinen viestintä (28.10.)
* Taloudenhoito ja toiminnantarkastus / Yhdistyksen varainhankinta (25.11.)

Jos kiinnostuit, kirjaa päivämäärät jo kalenteriisi.

Yksityiskohtaisempaa tietoa valmennuksista, niiden tarkempiin sisältöihin vaikuttamisesta, ilmoittautumisista, yms. saat tulevista keskusjärjestön Yhdistystiedotteista sekä Yhdistysnetin Koulutuskanavalta. Seuraa tiedotusta!