Yhdistyksille

Vauva nappaa kiinni vanhemman sormesta.

MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piirin henkilökunta on yhdistyksiä varten. Tehtävänämme on tukea teitä toiminnassanne.

Kerrottehan yhdistyksenne kuulumisista, esimerkiksi hallituksen yhteystietojen muutoksista, puheenjohtajan vaihdoksista ja uusien toimintojen käynnistämisestä.

Tulemme mielellämme vierailemaan vaikkapa kevät- ja syyskokouksissa tai perhekahvilassa kertomaan ajankohtaisista lapsiperheiden hyvinvointiin ja yhdistyksen toimintaan liittyvistä aiheista.

Ajankohtaistietoa piirin alueella järjestettävää MLL:n paikallisyhdistysten toimintaa koskien

Aikuisille tai aikuisille ja lapsille yhdessä järjestettävässä jatkuvaluonteisessa toiminnassa noudatetaan aikuisten harrastustoimintaa koskevia rajoituksia ja suosituksia. Näin ollen esimerkiksi perhekahvilatoiminta ja lasten sekä aikuisten yhteiset liikunta- ym. toimintaryhmät voivat käynnistyä, mikäli toiminta voidaan toteuttaa terveysturvallisesti eikä aikuisten harrastustoimintaan tule uusia rajoituksia (tilojen käyttö, kokoontumisrajoitukset ja yleiset suositukset).

• Lapsille tai nuorille suunnatuissa ryhmätoiminnoissa noudatetaan lasten ja nuorten harrastustoimintaa koskevia rajoituksia ja suosituksia (tilojen käyttö, kokoontumisrajoitukset ja yleiset suositukset).

• Lisäksi ohjeistamme seuraamaan paikallisia kunta- tai tilakohtaisia ohjeita ja suosituksia.

Yleisölle avoimissa tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetuissa tiloissa tulee kuitenkin edelleen noudattaa tartuntatautilain 58 c -pykälän mukaisia hygieniavaatimuksia. Vaatimukset ovat voimassa koko Suomessa ilman erillistä viranomaispäätöstä.

Tilaisuuteen voi opastaa seuraavin ohjein:

Muistathan meille tullessasi:

• tulla paikalle vain täysin terveenä
  • pestä kädet saippualla
  • yskiä ja aivastaa hihaasi
  • huolehtia riittävästä etäisyydestä muihin läsnäoleviin
  • käyttää käsidesiä

Liity yhdistysaktiivien Facebook-ryhmiin: