VUOKRATAAN
koulutus-/kokoustila!

Tilaan mahtuu 15 henkilöä.
Koulutustilan yhteydessä on pieni keittiö, jossa on mahdollista valmistaa tarjottavia.

Lisätiedot ja varaukset
p. 040 5886690 tai mll.pohjois-pohjanmaa(at)mll.fi

Tietoja piiristä

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään ja onnelliseen lapsuuteen. Mannerheimin Lastensuojeluliitto työskentelee tämän oikeuden toteuttamiseksi yhteistyössä monien eri tahojen kanssa.

MLL on kaikille avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen ja lapsiperheen hyvinvointia, lisää lapsuuden arvostusta ja näkyvyyttä yhteiskunnassa sekä tuo lapsen näkökulmaa päätöksentekoon.

Pohjois-Pohjanmaan piiri on yksi MLL:n 10:sta piiristä. Sen alueella on 52 itsenäistä paikallisyhdistystä, joissa on jäseniä yhteensä 5 536 (12/2016). Piirin tarkoituksena on edistää toimialueellaan lasten, nuorten ja lapsiperheiden perusturvallisuutta, hyvinvointia ja tervettä kehitystä.

MLL:n paikallisyhdistykset toimivat vapaaehtoisvoimin. Piirin tärkeimpänä tehtävänä on mahdollistaa paikallisyhdistysten toiminta kouluttamalla yhdistyksen hallituksen jäseniä, tukemalla vapaaehtoisten jaksamista ja antamalla yhdistyksille ohjausta ja neuvontaa. Toimintamuotojamme ovat koulutuspalveluiden lisäksi muun muassa paikallisyhdistysten toiminnan tukeminen, lastenhoitotoiminta, perhekahvilatoiminta, kylämummi- ja -vaaritoiminta sekä vertaisryhmätoiminta.

Piiri tekee tiivistä yhteistyötä Pohjois-Pohjanmaan kuntien ja useiden järjestöjen kanssa. Toimintaa tukevat mm. Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) ja kunnat.