Piirin yhdistystiedotteet

Lapsi hymyilee leikkipaikalla.

Piirin yhdistystiedote on jokaisen yhdistystoimijan tietopaketti, johon on koostettuna yhdistystoimijoiden ajankohtaisia asioita ja tehtäviä sekä yhdistystoimijoita kiinnostavia uutisia. Yhdistystiedote lähetetään automaattisesti yhdistysten puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille kuusi kertaa vuodessa.

Yhdistystiedotteet löytyvät vasemmasta sivupalkista vuosittain koottuina.

Tilaa piirin Yhdistystiedote suoraan sähköpostiisi

MLL:n keskusjärjestön yhdistystiedotteet

Yhdistystiedote on jokaisen yhdistystoimijan kuukausittainen tietopaketti, johon on koostettuna yhdistystoimijoiden ajankohtaisia asioita ja tehtäviä sekä yhdistystoimijoita kiinnostavia uutisia.

Yhdistystiedote lähetetään automaattisesti yhdistysten puheenjohtajille, varapuheenjohtajille, sihteereille ja postin vastaanottajille, mutta kaikki muutkin yhdistystoimijat ja MLL aktiivit voivat sen itselleen tilata täältä.