Terhokerho

Terhokerhot ovat maksuttomia ja kaikille avoimia kohtaamispaikkoja, jonne ovat tervetulleita niin lapset kuin eläkeläiset ja muut aikuiset viettämään kiireetöntä aikaa ja leikkimään yhdessä.

Terhokerhot mahdollistavat sukupolvien välisiä kohtaamisia ja vahvistavat leikin merkitystä. Parhaimmillaan sukupolvien kohtaaminen lisää kaikkien osapuolien onnellisuutta: lapset saavat aikuisen kiireetöntä aikaa, elämyksiä ja turvallisuutta, seniorit taas mielekästä sisältöä arkeen. Leikki on tähän harvinaisen tasa-arvoinen aihe, sillä kaikki osapuolet ikään katsomatta ovat siinä yhtä asiantuntevia.

Terhokerhovapaaehtoisena mahdollistat Terhokerho-tapaamiset, osallistut tapaamisten suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä paikallisyhdistyksen kanssa.

Piirin eteläinen alue:
Piia Korkiakoski
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori (piirin eteläinen alue)
piia.korkiakoski(at)mll.fi

Piirin pohjoinen alue: