PerhePesä Kuusamo

Airotie 2 B (KSAK Oy)

PerhePesien toiminta on siirtynyt poikkeusajaksi verkkoon. Ilmoitamme etätoiminnoistamme nettisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissa. 

MLL Kantovälinekahvila 
MLL paikallisyhdistyksen järjestämässä kantovälinekahvilassa saat asiantuntevia neuvoja ja ohjausta kantovälineiden, kuten kantoreppujen ja kantoliinojen käyttöön, sekä tietysti samanhenkistä seuraa. Voit tulla oman liinan, repun tms. kanssa tai ilman, tai ihan vain kahvittelemaan ja tapaamaan muita. 

Avoin PerhePesä
Avoimeen PerhePesään voi tulla vanhempi yksin tai yhdessä lapsen/ lasten kanssa. Tarjolla on kahvia/ teetä/ mehua ja välipalaa pientä maksua vastaan. Lapset pääsevät leikkimään toistensa kanssa ja vanhemmat seurustelemaan keskenään. Kävijöiden toiveiden ja tarpeiden pohjalta valitsemme teemat eri kerroille tai kutsumme joillekin kerroille vierailijoita. Tervetuloa mukaan oman aikataulusi puitteissa!

Nepsy-vanhempien ryhmä
Suljettu vertaisryhmä vanhemmille, joilla neuropsykiatrisesti oireilevia lapsia. Diagnoosilla tai lapsen/ lasten iällä ei ole merkitystä. Vertaisohjaajina ADHD-liiton vapaaehtoisia. Ryhmään otetaan rajallinen määrä osallistujia ja se on täysin luottamuksellinen. Vertaistukea, kokemuksien jakamista, tietoa ja vierailijoita. 
Lisätietoja: Marjo Pesonen, puh: 040 539 4178


Käylän Perhekerho Korpihovilla
Perhekerho toimii samalla periaatteella kuin avoin PerhePesä. Kerhoon voi tulla vanhempi yksin tai yhdessä lapsen/ lasten kanssa. Tarjolla on kahvia/ teetä/ mehua ja välipalaa pientä maksua vastaan. Lapset pääsevät leikkimään toistensa kanssa ja vanhemmat seurustelemaan keskenään. 

Haikarakahvila
Ryhmä on suunnattu odottajille sekä vauvaperheille tueksi vauva-arkeen valmistautumiseen ja uuden elämäntilanteen haasteiden ja ilojen jakamiseen. Ryhmään otetaan rajallinen määrä osallistujia ja ryhmäkoko pidetään suhteellisen pienenä (5-6 perhettä). Ryhmä on suljettu ja täysin luottamuksellinen. 

Erityislasten pienryhmä
Ryhmä on suunnattu n.6-10-vuotiaille erityislapsille, jotka kaipaavat omaa harrastusta ja ryhmää missä toimia ikätovereiden seurassa. Pienryhmässä tehdään vaihtelevasti eri asioita kuten liikutaan sovelletusti, ulkoillaan, pelataan ja leikitään. Ryhmä kokoontuu kevättalven aikana. Ryhmään sopii mukaan enintään viisi lasta, diagnoosirajoja ei ole.  
Ohjaajana liikunnanohjaaja Susan Virkkula. Yhteystiedot:
Annika Ylitalo
koordinaattori
annika.ylitalo(at)mll.fi
p. 045 8531552