PerhePesä Kuusamo

PerhePesä Kuusamo sijaitsee KSAK:n tiloissa osoitteessa Airotie 2 B  (pitkällä käytävällä olevan aulatilan jälkeen ovi vasemmalla, kyltti ovessa).

Yhteystiedot:
Maarit Aho 
Lapsi- ja perhetoiminnan ohjaaja 
p. 040 8458078 
maarit.aho(at)mll.fi

VIIKKO-OHJELMA

Tiistai: Oma leikkiaika klo 9-12
Jos tuntuu, että seinät kaatuvat päälle ja vaihtelu virkistäisi, voitte varata perheen oman ajan PerhePesään. Oma perheaika tarkoittaa, että paikalla on vain teidän perhe ja ohjaaja. Perheajalla voimme lähteä myös ulkoilemaan, nuotioretkelle, mitä perhe haluaa. Aikaa voi varata vaikka puoli tuntia, tunnin tai kaksi tai kolme!

Keskiviikko: Avoin PerhePesä klo 9.30-12
Avoimeen PerhePesään voi tulla vanhempi yksin tai yhdessä lasten kanssa. Lapset voivat leikkiä toistensa kanssa ja vanhemmat jutella toisten aikuisten kanssa. 

Torstai: PerhePesän nuotioretket 
Ota omat eväät mukaan ja tule nauttimaan savun tuoksusta ja mukavasta seurasta! 

YVPL Olohuone 
Yhden Vanhemman Perheiden Liiton Olohuoneessa tarjotaan vertaistukea ja neuvontaa yhden vanhemman perheille. Olohuonetta vetävät vertaisneuvojat ja vapaaehtoiset ohjaajat. Lisätietoja PerhePesän lapsi- ja perhetoiminnan ohjaajalta tai Olohuoneen vapaaehtoiselta Lauralta p. 044-528 5203 tai laura.nordman(at)gmail.com. 

Perhekahvila (tauolla)
MLL:n Kuusamon paikallisyhdistyksen perhekahvila kokoontuu Porkkatörmän palvelutalossa, osoitteessa Porkkatie 2. Kahvilaan  perheet voivat tulla omien aikataulujensa mukaan juttelemaan ja kahvittelemaan, leikkimään lasten kanssa tai kuulemaan asiantuntija-alustuksia. Perhekahvila toimii vapaaehtoisvoimin. 

AJANKOHTAISTA
Ajankohtaista tietoa toiminnasta ja aikatauluista löytyy Facebookista ja WhatsApp-ryhmästä. WhatsApp-ryhmä toimii myös kävijöiden yhteisenä keskustelualustana. Ryhmään voi liittyä ohjaajan lähettämällä linkillä. Huomioithan, että ryhmä on tarkoitettu nimenomaan PerhePesien kävijöille, joten ethän liity ryhmään vain uteliaisuuttasi tai kutsu ryhmään tarpeettomasti uusia ihmisiä.

PERHEIDEN APU JA TUKI 
Kaipaatko tukea vanhemmuuteen? Tarvitsetko neuvoa arjen pienissä tai isoissa asioissa? Haluatko jutella jollekin? Tarvitsetko apua perhepalveluiden tai työntekijöiden löytämisessä? 

Me olemme täällä sinua varten - huolet puolittuvat ja ilot tuplaantuvat, kun ne jakaa jonkun kanssa! 
Voit olla yhteydessä ohjaajaan puhelimitse, viestillä tai sopia oman ajan PerhePesään. 

Haluamme toimia turvallisesti ja suojata kävijöitämme, joten huomioithan seuraavat asiat:

  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiaille kävijöille
  • Pyydämme osallistujilta yhteystiedot, jotta tartuntaketjut on jäljitettävissä tarvittaessa
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta
  • Pidä 2 m turvaväli muihin kävijöihin
  • Älä tule sairaana tai jos sinulla on sairastumisen oireita
  • Otathan huomioon, että karanteeniin asetetut eivät voi osallistua toimintaan.