PerhePesä Kuusamo

Airotie 2 B (KSAK Oy)

Haluamme toimia turvallisesti ja suojata kävijöitämme, joten huomiothan seuraavat asiat:

  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiaille kävijöille
  • Pyydämme osallistujilta yhteystiedot, jotta tartuntaketjut on jäljitettävissä tarvittaessa
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta
  • Pidä 1-2 m turvaväli muihin kävijöihin
  • Toimintaan voi osallistua kerrallaan max. 10 hlö
  • Älä tule sairaana tai jos sinulla on sairastumisen oireita
  • Otathan huomioon, että karanteeniin asetetut eivät voi osallistua toimintaan.
PerhePesä Kuusamon viikko-ohjelma

Liity Kuusamon PerhePesän Whatsapp-ryhmään tästä

Oma perheaika PerhePesässä 
Jos tuntuu, että seinät kaatuvat päälle ja vaihtelu virkistäisi, voitte varata perheen oman ajan PerhePesään. Oma perheaika tarkoittaa, että paikalla on vain teidän perhe ja ohjaaja. Ajan voi varata viestillä ohjaajalta. Perheajalla voimme lähteä myös ulkoilemaan, nuotioretkelle, mitä perhe haluaa. Aikaa voi varata vaikka puoli tuntia, tunnin tai kaksi tai kolme Maaritilta p. 040 8458078

PerhePesän nuotioretket 
Ota omat eväät mukaan ja tule nauttimaan savun tuoksusta ja mukavasta seurasta! Seuraavien retkien ajankohdat ja paikat päivitämme Facebookiin

Avoin PerhePesä 
Avoin  PerhePesä on kaikille perheille avointa ja maksutonta toimintaa. PerhePesään perheet voivat tulla oman aikataulunsa mukaan. PerhePesässä lapset saavat leikkiä ja aikuisille on tarjolla vertaistukea. Avoimessa toiminnassa askarrellaan ja puuhataan yhdessä.  Ilmoittaudu Maaritille p. 040-8458 078. 

YVPL Olohuone (seuraava ke 17.3. klo 18-19.30)
Yhden Vanhemman Perheiden Liiton Olohuoneessa tarjotaan vertaistukea ja neuvontaa yhden vanhemman perheille. Olohuonetta vetävät vertaisneuvojat ja vapaaehtoiset ohjaajat. Lisätietoja PerhePesän lapsi- ja perhetoiminnan ohjaajalta tai Olohuoneen vapaaehtoiselta Lauralta p. 044-528 5203 tai laura.nordman(at)gmail.com. 


Perhekahvila (tauolla)
MLL:n Kuusamon paikallisyhdistyksen perhekahvila kokoontuu Porkkatörmän palvelutalossa, osoitteessa Porkkatie 2. Kahvilaan  perheet voivat tulla omien aikataulujensa mukaan juttelemaan ja kahvittelemaan, leikkimään lasten kanssa tai kuulemaan asiantuntija-alustuksia. Perhekahvila toimii vapaaehtoisvoimin. 

Muistathan myös etätoimintamme! Klikkaa tästä lisätietoihin. 

Yhteystiedot:
Maarit Aho 
Lapsi- ja perhetoiminnan ohjaaja 
p. 040 8458078 
maarit.aho(at)mll.fi