PerhePesä Kuusamo

Airotie 2 B (KSAK Oy)

MLL Kantovälinekahvila 
MLL paikallisyhdistyksen järjestämässä kantovälinekahvilassa saat asiantuntevia neuvoja ja ohjausta kantovälineiden, kuten kantoreppujen ja kantoliinojen käyttöön, sekä tietysti samanhenkistä seuraa. Voit tulla oman liinan, repun tms. kanssa tai ilman, tai ihan vain kahvittelemaan ja tapaamaan muita. 

Avoin PerhePesä
Avoimeen PerhePesään voi tulla vanhempi yksin tai yhdessä lapsen/ lasten kanssa. Tarjolla on kahvia/ teetä/ mehua ja välipalaa pientä maksua vastaan. Lapset pääsevät leikkimään toistensa kanssa ja vanhemmat seurustelemaan keskenään. Kävijöiden toiveiden ja tarpeiden pohjalta valitsemme teemat eri kerroille tai kutsumme joillekin kerroille vierailijoita. Tervetuloa mukaan oman aikataulusi puitteissa!

Nepsy-vanhempien ryhmä
Suljettu vertaisryhmä vanhemmille, joilla neuropsykiatrisesti oireilevia lapsia. Diagnoosilla tai lapsen/ lasten iällä ei ole merkitystä. Vertaisohjaajina ADHD-liiton vapaaehtoisia. Ryhmään otetaan rajallinen määrä osallistujia ja se on täysin luottamuksellinen. Vertaistukea, kokemuksien jakamista, tietoa ja vierailijoita. 
Lisätietoja: Marjo Pesonen, puh: 040 539 4178


Kamalat Äidit -vertaisryhmä murrosikäisten äideille
Yhteensä 10 kertaa kokoontuva suljettu vertaisryhmä murrosikäisten äideille. Ryhmässä keskustellaan ja jaetaan luottamuksellisesti kokemuksia arjesta teinin kanssa, niin haasteita kuin ilonaiheitakin. Mitään erityistä ongelmaa perheessä ei tarvitse olla voidaksesi tulla ryhmään. Ryhmä on maksuton ja iltakahvit/ teet kuuluu ohjelmaan. 
Ryhmän ohjaajina toimivat MLL PerhePesän lapsi- ja perhetoiminnan ohjaaja, toimintaterapeutti Laura Nordman ja Kuusamon seurakunnan vastaava lastenohjaaja Satu Koski. Lisätietoja Kamalat Äidit -toiminnasta: www.kamalataidit.fi

Käylän Perhekerho Korpihovilla
Perhekerho toimii samalla periaatteella kuin avoin PerhePesä. Kerhoon voi tulla vanhempi yksin tai yhdessä lapsen/ lasten kanssa. Tarjolla on kahvia/ teetä/ mehua ja välipalaa pientä maksua vastaan. Lapset pääsevät leikkimään toistensa kanssa ja vanhemmat seurustelemaan keskenään. 

Tällä hetkellä etsimme vapaaehtoisia perhekerhon toiminnan jatkumiseksi!
Lisätietoja Lauralta, puh: 040 845 8078

Haikarakahvila
Ryhmä on suunnattu odottajille sekä vauvaperheille tueksi vauva-arkeen valmistautumiseen ja uuden elämäntilanteen haasteiden ja ilojen jakamiseen. Ryhmään otetaan rajallinen määrä osallistujia ja ryhmäkoko pidetään suhteellisen pienenä (5-6 perhettä). Ryhmä on suljettu ja täysin luottamuksellinen. 
Ohjaajana lapsi- ja perhetoiminnan ohjaaja, toimintaterapeutti Laura Nordman

Erityislasten pienryhmä
Ryhmä on suunnattu n.6-10-vuotiaille erityislapsille, jotka kaipaavat omaa harrastusta ja ryhmää missä toimia ikätovereiden seurassa. Pienryhmässä tehdään vaihtelevasti eri asioita kuten liikutaan sovelletusti, ulkoillaan, pelataan ja leikitään. Ryhmä kokoontuu kevättalven aikana. Ryhmään sopii mukaan enintään viisi lasta, diagnoosirajoja ei ole.  
Ohjaajina liikunnanohjaaja Susan Virkkula ja toimintaterapeutti Laura Nordman.


Yhteystiedot:
Laura Nordman
lapsi- ja perhetoiminnan ohjaaja
laura.nordman(at)mll.fi
puh. 040 8458078