PerhePesä Kuusamo

PerhePesän toiminta on tauolla toukokuun loppuun saakka. Kesäkuun toiminnasta tiedotamme myöhemmin.

MLL Kuusamon paikallisyhdistyksen vapaaehtoiset pitävät perhekahviloita toukokuussa tiistaisin ja joka toinen maanantai.

Yhteystiedot:
Sarliina Laitila, koordinaattori, puh. 050 4764414, sarliina.laitila(at)mll.fi
Kumppanuustalo Nuotta
Apajatie 1 (rakennus 3)

Haemme  Kuusamon PerhePesään kokoaikaista lapsi- ja perhetoiminnan ohjaajaa. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen, MLL:n arvoihin pohjautuvan työn sekä ammattitaitoisen ja tiiviin työyhteisön.
Lisätiedot ja hakuohjeet⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

AJANKOHTAISTA
Ajankohtaista tietoa toiminnasta ja aikatauluista löytyy Facebookista ja WhatsApp-ryhmästä. WhatsApp-ryhmä toimii myös kävijöiden yhteisenä keskustelualustana. Ryhmään voi liittyä ohjaajan lähettämällä linkillä. Huomioithan, että ryhmä on tarkoitettu nimenomaan PerhePesien kävijöille, joten ethän liity ryhmään vain uteliaisuuttasi tai kutsu ryhmään tarpeettomasti uusia ihmisiä.

PERHEIDEN APU JA TUKI
Kaipaatko tukea vanhemmuuteen? Tarvitsetko neuvoa arjen pienissä tai isoissa asioissa? Haluatko jutella jollekin? Tarvitsetko apua perhepalveluiden tai työntekijöiden löytämisessä?

Me olemme täällä sinua varten - huolet puolittuvat ja ilot tuplaantuvat, kun ne jakaa jonkun kanssa!
Voit olla yhteydessä ohjaajaan puhelimitse, viestillä tai sopia oman ajan PerhePesään.