Perheille

MLL on perheiden järjestö. Tarjoamme perheille mm. vertaistukea, tilapäistä lastenhoitoapua sekä tietoa lapsen kasvusta ja kehityksestä. Toimintaamme ovat kaikki vanhemmat, lapset ja perheet tervettulleita. 

Perhekahviloita ja kerhoja paikallisesti

Paikallisyhdistykset järjestävät perheille paljon erilaista toimintaa ja ylläpitävät mm. perhekahviloita ja lasten kerhoja.  

 Pohjois-Pohjanmaan piirin alueella toimivat yhdistykset löydät täältä 


Tilapäistä lastenhoitoapua 

MLL välittää vanhemmille tilapäistä lastenhoitoapua. Lastenhoitoapua on saatavana lähes 100 paikkakunnalla ympäri Suomen.

Katso tarkemmat tiedot ja ota yhteyttä


Vanhempainnetti on vanhempien oma nettisivusto

MLL:n Vanhempainnetti kokoaa kaiken tiedon, mitä MLL:lla on tarjota vanhemmille. Vanhempainnetistä saat monipuolista tietoa mm. lapsen kasvusta ja kehityksestä, kasvatuksesta, unesta ja ravitsemuksesta.

Vanhempainnetissä on myös vinkkejä arjen vaikeisiin tilanteisiin, kuten tutista luopumiseen, päiväkodin aloittamiseen, nuoren tupakoimiseen ja paljon muuhin. 

Vanhempainnetistä voit hakea leikki-ideoita kun oma mielikuvitus ei riitä ja keskustelupalstalla saat vertaistukea.

Kun haluat jutella luottamuksellisesti ja nimettömästi jonkun toisen aikuisen kanssa, voit soittaa Vanhempainpuhelimeen tai kirjoittaa Vanhempainnetin kirjepalveluun. Arki voi olla joskus raskasta ja huolien purkaminen ja peilaaminen toisen aikuisen kanssa auttaa selkiyttämään tilannetta. MLL:n vanhempainpuhelimeen vastaa koulutetut vapaaehtoiset vanhemmat. 

Tervetuloa tutustumaan Vanhempainnettiin