Puhelintuki

Tarjoamme  tukea puhelimitse ja sähköisillä kanavilla.  Ole meihin yhteydessä, jos jokin asia perheesi arjessa huolestuttaa tai haluat vain jutella jonkun kanssa. Toivomme, että kynnys yhteydenottoon on matala.

Voit soittaa työntekijöillemme arkisin. Jos emme vastaa, niin jätäthän viestin. Meidät tavoitat myös WhatsApp:lla, tekstiviestillä tai sähköpostilla. 

Yhteystiedot löytyvät täältä.  

Virtuaalinen kohtaamispaikka Discordissa


Viikko-ohjelma löytyy Discordista

Virtuaalinen PerhePesä tuo yhteisön tukea ja mielekkyyttä Pohjois-Pohjanmaalla asuvien lapsiperheiden elämään, asuinpaikasta ja kunkin perheen omasta päivärytmistä riippumatta.


Virtuaaliseen PerhePesään liittyminen on helppoa!

1) Luo Discord-käyttäjätunnus sivulla https://discord.com/

2) Klikkaa linkkiä: http://bit.ly/perhepesa-discord

Kutsu mukaan myös kaveri! Kopioi vain linkki ja lähetä se eteenpäin.


Sinun on avattava käyttäjätili, että voit käyttää Discordia. Tilin avaamiseen tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen. Rekisteröitymisen yhteydessä valitset itsellesi käyttäjänimen ja salasanan. Käyttäjänimeä voi muuttaa myöhemmin. On tavallista, että alustalla ei käytetä oikeaa nimeä, mutta se ei ole kiellettyä. Rekisteröitymisen jälkeen palveluun kirjaudutaan sähköpostilla ja salasanalla.

Discordia voi käyttää selaimessa sekä työpöytä- tai mobiilisovelluksena. Työpöytäsovelluksen latauslinkki löytyy palvelun etusivulta. Mobiilisovellus ladataan puhelimen sovelluskaupasta.

Discord on  ilmainen ja reaaliaikainen keskustelupalvelu. Keskustelu tapahtuu ryhmissä puhe- ja tekstikanavilla. Halutessaan toisille käyttäjille voi lähettää myös yksityisviestejä. Reaaliaikainen tarkoittaa sitä, että keskustelu on luonteeltaan chattailua. Viestihistoriaa voi kuitenkin lukea myös myöhemmin, ja käyttäjä näkee poissaolonsa aikana hänelle lähetetyt viestit, kun hän palaa sovellukseen.