ETÄTOIMINTA

Puhelintuki

Tarjoamme poikkeusaikana tukea puhelimitse ja sähköisillä kanavilla.  Ole meihin yhteydessä, jos jokin asia perheesi arjessa huolestuttaa tai haluat vain jutella jonkun kanssa. Toivomme, että kynnys yhteydenottoon on matala.

Voit soittaa työntekijöillemme arkisin. Jos emme vastaa, niin jätäthän viestin. Meidät tavoitat myös whatsapp:lla, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Yhteystiedot löytyvät täältä.

Etäkahvilat

Tervetuloa mukaan kahvittelemaan, juttelemaan tai vain kuuntelemaan ja olemaan linjoilla! Etäkahvilat järjestetään Zoom-verkkoalustalla.

Pääset helposti mukaan omalla tietokoneella tai puhelimella. Jos tulet mukaan tietokoneella, sinun ei tarvitse asentaa mitään ohjelmaa. Jos tulet mukaan puhelimella, sinun täytyy ladata puhelimeesi maksuton Zoom-sovellus (AppStoresta tai Play-kaupasta). Muista hyväksyä mikrofonin ja kameran käyttö, jotta voimme nähdä ja kuulla kaikki osallistujat. Voit myös sammuttaa nämä myöhemmin.

Avoimet etäkahvilat  ja Pop up -etäkahvilat on tarkoitettu kaikille Pohjois-Pohjanmaan piirin alueen lapsiperheille.

Haikarakahvila on tarkoitettu ensimmäistä lastaan odottaville sekä ensimmäisen lapsen saaneille vauvaperheille (alle 1v).

Voit käydä kirjoittamassa toiveita ja ideoita tai antamassa palautetta meidän etätoiminnasta TÄÄLLÄ.

Annika Ylitalo
koordinaattori                                   annika.ylitalo(at)mll.fi