Virtuaalinen PerhePesä

Virtuaalisen PerhePesän mainos


Viikko-ohjelma löytyy Discordista

Virtuaalinen PerhePesä tuo yhteisön tukea ja mielekkyyttä Pohjois-Pohjanmaalla asuvien lapsiperheiden elämään, asuinpaikasta ja kunkin perheen omasta päivärytmistä riippumatta.


Yhteisöön liittyminen on helppoa!

1) Luo Discord-käyttäjätunnus sivulla https://discord.com/

2) Klikkaa linkkiä: http://bit.ly/perhepesa-discord

Kutsu mukaan myös kaveri! Kopioi vain linkki ja lähetä se eteenpäin.


Sinun on avattava käyttäjätili, että voit käyttää Discordia. Tilin avaamiseen tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen. Rekisteröitymisen yhteydessä valitset itsellesi käyttäjänimen ja salasanan. Käyttäjänimeä voi muuttaa myöhemmin. On tavallista, että alustalla ei käytetä oikeaa nimeä, mutta se ei ole kiellettyä. Rekisteröitymisen jälkeen palveluun kirjaudutaan sähköpostilla ja salasanalla.

Discordia voi käyttää selaimessa sekä työpöytä- tai mobiilisovelluksena. Työpöytäsovelluksen latauslinkki löytyy palvelun etusivulta. Mobiilisovellus ladataan puhelimen sovelluskaupasta.

Discord on  ilmainen ja reaaliaikainen keskustelupalvelu. Keskustelu tapahtuu ryhmissä puhe- ja tekstikanavilla. Halutessaan toisille käyttäjille voi lähettää myös yksityisviestejä. Reaaliaikainen tarkoittaa sitä, että keskustelu on luonteeltaan chattailua. Viestihistoriaa voi kuitenkin lukea myös myöhemmin, ja käyttäjä näkee poissaolonsa aikana hänelle lähetetyt viestit, kun hän palaa sovellukseen.


Tarvitsetko apua virtuaalisen PerhePesän kanssa? Ota yhteyttä!

Kirsi Sova
lapsi- ja perhetoiminnan ohjaaja
kirsi.sova(at)mll.fi
puh. 045 1965380