Järjestöassistentin paikka auki Kuusamossa

15.2.2023

Onko lasten ja lapsiperheiden parissa työskentely lähellä sydäntäsi? Pidätkö vaihtelevista päivistä ja haluat olla edistämässä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen, MLL:n arvoihin pohjautuvan työn sekä ammattitaitoisen ja tiiviin työyhteisön tuen.

Järjestöassistentin työhösi kuuluu monipuolisesti järjestötehtäviä, kuten avustavat tehtävät piirin ja piirin alueen paikallisyhdistysten toiminnallisten ryhmien, koulutusten ja tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen, sekä toiminnan näkyväksi tekevään viestintään liittyen yhteistyössä piirin työntekijöiden ja paikallisyhdistysten vapaaehtoisten kanssa. Lisäksi työhön kuuluu muita yhdistyksen yleishyödyllisiä tehtäviä.

Odotamme sinulta kiinnostusta MLL:n toimintaan, organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja, intoa uuden oppimiseen sekä valmiutta satunnaiseen ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn. Monipuoliset viestintätaidot ovat eduksi.

Tärkeintä on soveltuvuus joustavuutta vaativaan järjestötyöhön. Tehtävät täsmentyvät osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan.


Työpaikka on osa Paikka auki -ohjelmaa ja palkattavan henkilön tulee olla vaikeasti työllistyvä nuori (työsuhteen alkaessa korkeintaan 29-vuotias) tai osatyökykyinen henkilö, joka ei aiemmin ole työskennellyt Paikka auki -ohjelman avustuksella.

Työ on kokopäivätyö (37,5 h/vk), alkaa heti tai mahdollisimman pian erikseen sovittuna ajankohtana ja kestää 12 kk. Työhön valitulla on 4 kk koeaika. Tehtävässä noudatetaan sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta ja palkkausta vaativuusryhmä 3 mukaan + mahdolliset tehtävä- ja henkilökohtaiset lisät. Ennen työsopimuksen allekirjoittamista tehtävään valittavan tulee esittää työnantajalle nähtäväksi lain mukainen rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 14.6.2002/504). 


Hakijalta odotamme:

- oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta

- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä suvaitsevaa asennetta

- asiakaslähtöistä, kehittävää, innostavaa ja aktiivista työotetta


Työpaikan osoite: Apajatie 1, 93600 KUUSAMO (Kumppanuustalo Nuotta)

Lähetä hakemuksesi ja CV 1.3.2023 mennessä osoitteeseen eevaleena.isoviita@mll.fi

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Eevaleena Isoviita, p. 050 511 0966.

Soita ja kysy lisää ma 20.2. klo 12-13, to 23.2. klo 15-16 ja ma 27.2. klo 15-16


Avoimet työpaikat - Henkilöasiakkaat - Työmarkkinatori (tyomarkkinatori.fi)