PerhePesä Toppila (Oulu)

Paalikatu 6D, Meri-Toppila

PerhePesien toiminta on siirtynyt poikkeusajaksi verkkoon. Ilmoitamme etätoiminnoistamme nettisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissa. 

Avoin PerhePesä
Toiminta on kaikille lapsiperheille avointa ja mukaan voi tulla aikuinen ja lapsi yhdessä. Lapset pääsevät leikkimään toisten kanssa ja vanhemmat tapaavat muita aikuisia. Vanhemmat voivat tulla myös yksin, jos lapsi on esimerkiksi hoidossa. Kävijöiden toiveiden pohjalta valitsemme teemoja eri kerroille tai kutsumme joillekin kerroille vierailijoita. Tervetuloa sinulle sopivalla aikataululla!

Tarjolla on kahvia, teetä ja välipalaa 2 euron maksulla, mutta jos olette liikkeellä ruoka-aikaan, kannattaa omat ruoat ottaa mukaan. PerhePesässä on mikro ruoan lämmittämistä varten sekä jääkaappi.


Ompelukerho
Kerho on kaikille avoin ja sinne voi tulla myös lapsen kanssa. Ompelukerho on jaettu kolmeen ryhmään. Voit tulla mihin ryhmään haluat, mutta voit osallistua samana päivänä vain yhteen. Ota mukaan oma kangas tai korjattava vaate. Kerhossa on ompelukoneita. Tarjolla on kahvia ja teetä. Ohjaajina kerhossa ovat Jutta ja Satu Auta lasta ry:stä. He auttavat ja neuvovat jos tarvitset apua ompelussa. Kerhossa on myös PerhePesän ohjaaja Jaana auttamassa lasten hoidossa sillä välin, kun aikuinen ompelee. Tervetuloa!


Askartelukerho
Toiminta on kaikille avointa ja mukaan voi tulla lapsi ja aikuinen yhdessä. Lapsi ei voi tulla ilman aikuista. Askartelemme helppoja juttuja ja tutustumme erilaisiin materiaaleihin. Tervetuloa sinulle sopivalla aikataululla!

Tarjolla on kahvia, teetä ja välipalaa 2 euron maksulla, mutta myös omat eväät voi ottaa mukaan. PerhePesässä on mikro ruoan lämmittämistä varten sekä jääkaappi.


Maailman mammat
Tämä toiminta on vain naisille ja lapsille. Äiti voi tulla myös yksin jos lapsi on esimerkiksi hoidossa. Voit olla kotoisin Suomesta ja tai jostain muusta maasta. Lapset pääsevät leikkimään toisten kanssa ja aikuiset tapaavat muita aikuisia. Eri kieltä puhuvat äidit ja lapset voivat keskustellessa oppia suomen kieltä ja löytää uusia ystäviä.

Tarjolla on kahvia, teetä ja välipalaa 2 euron maksulla, mutta jos olette liikkeellä ruoka-aikaan, kannattaa omat ruoat ottaa mukaan. PerhePesässä on mikro ruoan lämmittämistä varten sekä jääkaappi.

Oma tapaaminen
Voit varata myös oman tapaamisen, jos haluat keskustella ohjaajan kanssa jostain sinua mietityttävästä asiasta. Ohjaajalla on tietoa ja kokemusta lapsen kehityksestä ja kasvun tukemisesta ja hän voi tarvittaessa auttaa sinua löytämään perheellenne sopivaa apua. Ohjaajan kanssa voit käydä myös Lapset puheeksi -keskustelua, vaikka et varsinaisesti olisikaan huolissasi mistään asiasta.Yhteystiedot:
Kirsi Sova
lapsi- ja perhetoiminnan ohjaaja
kirsi.sova(at)mll.fi
puh. 045 1965380
           

Jaana Myllylä
kerho-ohjaaja
jaana.myllyla(at)mll.fi
puh. 040 5646520