PerhePesä Oulu (Toppila)

PerhePesä Toppila toimii kerhotilassa osoitteessa Paalikatu 6 D, 90520 Oulu. (Ulko-oven vieressä on ovikello, ovi avataan sisältä.)


Avoin PerhePesä
Toiminta on kaikille avointa. PerhePesään voi tulla vanhempi yksin tai yhdessä lapsen ja lasten kanssa. Lapset pääsevät leikkimään toisten kanssa ja vanhemmat tapaavat muita aikuisia. Kävijöiden toiveiden ja tarpeiden pohjalta valitsemme teemoja eri kerroille tai kutsumme joillekin kerroille vierailijoita. Tarjolla on kahvia, teetä ja välipalaa pienellä maksulla, mutta jos olette liikkeellä ruoka-aikaan, kannattaa omat ruoat ottaa mukaan. PerhePesässä on mikro ruoan lämmittämistä varten sekä jääkaappi. Tervetuloa mukaan oman aikataulusi puitteissa!


Ompelukerho
Kerho on kaikille avoin. Ompelukerho on jaettu kolmeen ryhmään. Voit tulla mihin ryhmään haluat, mutta voit osallistua samana päivänä vain yhteen. Voit tulla yksin tai yhdessä lapsen kanssa. Ota mukaan oma kangas tai korjattava vaate. Kerhossa on ompelukoneita. Tarjolla on kahvia ja teetä. Ohjaajina kerhossa ovat Jutta ja Satu  Auta lasta ry:stä, jotka auttavat ja neuvovat jos tarvitset apua ompelussa. Kerhossa on myös PerhePesän ohjaaja Jaana auttamassa lasten hoidossa sillä välin, kun aikuinen ompelee. Tervetuloa!


Askartelukerho
Kerho on kaikille avoin ja sinne voi tulla lapsi ja aikuinen yhdessä. Askartelu sopii yleensä myös pienille lapsille.  Kerhoon ei voi tulla lapsi ilman aikuista. Tarjolla on kahvia, teetä ja välipalaa pienellä maksulla. Myös oman ruoan voi ottaa mukaan. PerhePesässä on mikro ruoan lämmittämistä varten sekä jääkaappi. Ohjaajina kerhossa ovat PerhePesän ohjaajat Jaana ja Kirsi sekä Tuiran seurakunnan lapsi- ja perhetyönsihteeri Satu.


Maailman mammat
Kerho on kaikille avoin ja se on tarkoitettu Suomesta ja muualta kotoisin oleville naisille ja lapille. Voit tulla yksin tai yhdessä lapsen kanssa. Tähän kerhoon ei voi tulla miehet. Kerhossa eri kieltä puhuvat äidit ja lapset voivat oppia suomen kieltä. Voit myös löytää uusia ystäviä ja tutustua erilaisiin kulttuureihin. Tarjolla on kahvia, teetä ja välipalaa pienellä maksulla. Myös oman ruoan voi ottaa mukaan. PerhePesässä on mikro ruoan lämmittämistä varten sekä jääkaappi.Yhteystiedot:
Kirsi Sova
lapsi- ja perhetoiminnan ohjaaja
kirsi.sova(at)mll.fi
puh. 045 1965380
           

Jaana Myllylä
kerho-ohjaaja
jaana.myllyla(at)mll.fi
puh. 040 5646520