PerhePesä Oulu (Toppila)

PerhePesä Toppila toimii kerhotilassa osoitteessa Paalikatu 6 D, 90520 Oulu. (Ulko-oven vieressä on ovikello, ovi avataan sisältä.)

PerhePesässä on tarjolla kahvia ja välipalaa pientä maksua vastaan, mutta jos olette liikkeellä ruoka-aikaan, kannattaa omat ruoat ottaa mukaan. PerhePesässä on mikro ruoan lämmittämistä varten sekä jääkaappi.

PERHEPESÄ TOPPILA VIIKKO-OHJELMA:

Tiistai

Avoin PerhePesä klo 9.30-12.00

Avoimeen PerhePesään voit tulla yksin tai lapsen kanssa. PerhePesässä lapset saavat leikkiseuraa ja vanhemmilla on mahdollisuus seurustella toisten vanhempien kanssa.

Keskiviikko

Ompelukerho: ryhmä 1 klo 9.30-11.30, ryhmä 2 klo 11.30-13.30, ryhmä 3 klo 13.30-15.30

Ompelukerho on Auta Lasta ry:n järjestämää toimintaa. Ompelukerho on jaettu kolmeen ryhmään. Voit tulla mihin ryhmään haluat, mutta voit osallistua samana päivänä vain yhteen. Voit tulla yksin tai yhdessä lapsen kanssa. Ota mukaan oma kangas tai korjattava vaate. Kerhossa on ompelukoneita. Ohjaajat auttavat ja neuvovat jos tarvitset apua. Kerhossa on ohjaaja myös auttamassa lasten hoidossa sillä välin, kun aikuinen ompelee.

Torstai

Askartelukerho klo 13.00-15.30

Askartelukerhoon voi tulla lapsi ja aikuinen yhdessä. Kerhoon ei voi tulla lapsi ilman aikuista. Askartelutarvikkeet ovat esillä klo 14-15.

Askartelukerhossa on mukana Tuiran seurakunnan diakoni.

Perjantai

Maailman mammat naisille ja lapsille klo 9.00-12.00

Maailman mammat on  monikulttuurinen kerho Suomesta ja muualta kotoisin oleville naisille. Voit tulla yksin tai yhdessä lapsen kanssa. Tähän kerhoon ei voi tulla miehet. Kerhossa eri kieltä puhuvat äidit ja lapset voivat oppia suomen kieltä. Voit myös löytää uusia ystäviä tai jopa tutustua erilaisiin kulttuureihin.

Yhteystiedot:
Kirsi Sova