PerhePesä Nivala

Vesitie 4

Haluamme toimia turvallisesti ja suojata kävijöitämme, joten huomiothan seuraavat asiat:

  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiaille kävijöille
  • Pyydämme osallistujilta yhteystiedot, jotta tartuntaketjut on jäljitettävissä tarvittaessa
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta
  • Pidä 1-2 m turvaväli muihin kävijöihin
  • Toimintaan voi osallistua kerrallaan max. 10 hlö
  • Älä tule sairaana tai jos sinulla on sairastumisen oireita
  • Otathan huomioon, että karanteeniin asetetut eivät voi osallistua toimintaan.
PerhePesä Nivalan viikko-ohjelma

Oma hetki
Kaipaatko vaihtelua arkeen ja jotakin sisältöä päivään? Varaa PerhePesältä perheellesi oma hetki. Lapsilla on mahdollisuus  esim. leikkiä tai askarrella ja samalla vanhemmilla on mahdollisuus vaihtaa kuulumisia ja ajatuksia toisen aikuisen kanssa. Ilmoittaudu Reetalle p. 044 7396718 tai reetta.anttila(at)mll.fi


Ulkoillaanko yhdessä?
Alkaako ainaiset koronarajoitukset ja neljä seinää ahdistaa? Lähdetään yhdessä ulkoilemaan joko lasten kanssa tai ihan vaan kaksistaan! Vaihdetaan kuulumiset ja saat tukea myös lapsen kanssa touhuiluun toiselta aikuiselta. Voimme käydä yhdessä leikkipuistossa, kokeilemassa vaikkapa luistelua, käydä paistamassa makkaraa laavulla tai jos kaipaat vain aikuisen juttuseuraa, niin voimme lähteä vaikkapa lenkille.  Ilmoittaudu Reetalle p. 044 7396718 tai reetta.anttila(at)mll.fi


Metsäretket 
PerhePesän metsäretket joka kuukauden viimeisenä keskiviikkona. Mukaan mahtuu max. 9 henkilöä. Tarkemmat paikat löydät Facebook-sivultamme.  

Lapsiparkki 
Lapsiparkkiin voit tuoda maksutta lapsesi hoitoon pariksi tunniksi keskiviikkoisin joko aamupäivällä klo 10-12 tai illalla klo 17-19. Lapsiparkissa ulkoillaan mahdollisimman paljon kevätkaudella, joten varaathan lapsellesi mukaan tarpeeksi vaatteita! Käytössä ovat myös Nuorisotila Kulmauksen sisätilat. Parkkiin otetaan 8 lasta / kerta.  Lapset tuodaan ja haetaan Peltotie 9:n aidatulta piha-alueelta niin, että vältämme aikuisten välisiä kontakteja. Toimintaan saa osallistua vain täysin terveenä ja oireettomana, karanteeniin asetetut eivät voi osallistua toimintaan. Ilmoittautumiset alla olevaan varauskalenteriin tai puhelimitse p. 044 7396718. Huom! Ilmoitathan lapsen nimen, iän ja mahdollisen erityisen tuen tarpeen. Perheellä voi olla vain yksi varaus järjestelmässä kerrallaan. 

Huom.! 
Kun teet varausta lapsiparkkiin, valitse kohta "Osallistu ryhmätilaisuuteen".

Kun teet varausta kotipalveluun, valitse varauskalenterin kohta "Varaa aika palveluun".

Peruutusehdot:
Palvelu tulee perua vähintään 24 h ennen palveluaikaa. Alle 1 vrk peruutukset tulee tehdä aina puhelimitse. Mikäli perheessä joku on sairaana tai jollain esiintyy hengitystieoireita tai on karanteenissa, on palvelu peruttava.

Yhteystiedot:
Reetta Anttila 
Lapsi- ja perhetoiminnan ohjaaja 
 p. 044 7396718 
reetta.anttila(at)mll.fi