PerhePesä Nivala

PerhePesien toiminta on siirtynyt poikkeusajaksi verkkoon. Ilmoitamme etätoiminnoistamme nettisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissa. 

Lapsiparkki
Paikka mihin voit tuoda maksutta lapsesi hoitoon pariksi tunniksi joko aamupäivällä klo 10-12 tai illalla  klo 17-19. Parkki toimii keskiviikkoisin. (tarkemmat ajat löytyy facebookista ja instagramista) Parkissa on aina ohjattua toimintaa ja säiden mukaan myös ulkoilemme. Osoite on Peltotie 9. Parkkiin on ilmoittautuminen p . 050 4764414.


Aamuporinat
Perheiden yhteinen kohtaamispaikka jossa voit tavata muita perheitä ja lapsiperhetoimijoita. Aamuporinoissa on tilaa vapaalle leikille ja keskustelulle. Tarjolla on pientä aamupalaa hintaan 1e/perhe. Aamuporinat kokoontuu pari kertaa kuukaudessa keskiviikkoisin klo 10-12 osoitteessa Peltotie 9.


Vanhempana vahvemmaksi ryhmä
Vanhempien vertaistuki ryhmä joka kokoontuu joka toinen keskiviikko alkaen viikolla 39. Ryhmä on suljettu ryhmä johon on ennakkoilmoittautuminen. Ryhmässä keskustellaan vanhemman ja lapsen välisestä vuorovaikutuksesta, rajoista, jaksamisesta, tunteista jne.  

Taaperokerho
1,5-2,5 vuotiaille tarkoitettu oma kerho. Kerho tarjoaa lapselle mukavaa puuhastelua, leikkiä, leikkikavereita, ohjattua toimintaa ja tutustumista ryhmässä olemiseen. Kerho kokoontuu perjantaisin klo 13-15 osoitteessa Raivaajantie 12. Kerhoon sopii 8 lasta.  Kysy vapaita paikkoja p. 050 4764414Kaikesta toiminnasta löytyy ajantasaista tietoa Facebookissa (mllperhepesanivala1) sekä Instagramissa (perhepesanivala)

Tervetuloa mukaan!


Yhteystiedot:

​​​​​Hannele Puronhaara
lapsi- ja perhetoiminnan ohjaaja
hannele.puronhaara(at)mll.fi
puh. 050 4764414