PerhePesä Nivala

PerhePesä Nivala toimii Nuorisotila Kulmauksen tiloissa, osoitteessa Vesitie 4. PerhePesän käytössä on myös iso aidattu piha-alue.

Nivalan PerhePesä

Yhteystiedot:
Reetta Anttila
Lapsi- ja perhetoiminnan ohjaaja
reetta.anttila(at)mll.fi

VIIKKO-OHJELMA

Keskiviikko: Lapsiparkki
Lapsiparkkiin voit tuoda maksutta lapsesi hoitoon pariksi tunniksi keskiviikkoisin joko aamupäivällä klo 10-12 tai illalla klo 17-19. Lapset tuodaan ja haetaan Vesitie 4:n aidatulta piha-alueelta niin, että vältämme aikuisten välisiä kontakteja. Ilmoittautumisohjeet löydät rullaamalla sivua alaspäin.

Torstai: Avoin piha klo 10-12
Tervetuloa PerhePesän pihalle leikkimään ja puuhastelemaan! Joka viikko myös ohjattua tekemistä koko perheelle.

Metsäretket
Ota omat eväät mukaan ja tule nauttimaan savun tuoksusta ja mukavasta seurasta!

AJANKOHTAISTA
Ajankohtaista tietoa toiminnasta ja aikatauluista löytyy Facebookista ja WhatsApp-ryhmästä. WhatsApp-ryhmä toimii myös kävijöiden yhteisenä keskustelualustana. Ryhmään voi liittyä ohjaajan lähettämällä linkillä. Huomioithan, että ryhmä on tarkoitettu nimenomaan PerhePesien kävijöille, joten ethän liity ryhmään vain uteliaisuuttasi tai kutsu ryhmään tarpeettomasti uusia ihmisiä.

VOIMAA ARKEEN-RYHMÄ
Vanhempi, koetko uupumusta arjessa, oletko kokenut elämässäsi kriisin, sairauden tai muun haasteen? Kaipaisitko tukea arjessa jaksamiseen? Voimaa arkeen- ryhmässä suuntaamme ajatusta positiivisiin kokemuksiin ja ajatuksiin sekä omiin ja perheen voimavaroihin. Tukenasi on ryhmäläiset vertaisina sekä ryhmän ammatilliset ohjaajat.

Ryhmä kokoontuu neljä kertaa. 6.5. 20.5. 3.6. sekä 22.6. klo 17:30–19

LIIKUNNAN ILOA- ERITYISLASTEN LIIKUNTARYHMÄ

Kaipaako erityislapsesi kivaa tekemistä porukassa? Järjestämme erityislasten liikuntaryhmän kevään aikana. Lapsella ei tarvitse olla diagnoosia, vamma tai oire voi olla lievä tai vaikeampi. Ryhmä on ilmainen. Liikuntaryhmän aikana vanhemmille on tarjolla vertaistukiryhmä, jossa voit keskustella arjen haasteista ja saada tukea toisilta vanhemmilta sekä ryhmän vetäjältä.

PERHEIDEN APU JA TUKI
Kaipaatko tukea vanhemmuuteen? Tarvitsetko neuvoa arjen pienissä tai isoissa asioissa? Haluatko jutella jollekin? Tarvitsetko apua perhepalveluiden tai työntekijöiden löytämisessä?

Me olemme täällä sinua varten - huolet puolittuvat ja ilot tuplaantuvat, kun ne jakaa jonkun kanssa!
Voit olla yhteydessä ohjaajaan puhelimitse, viestillä tai sopia oman ajan PerhePesään.

Haluamme toimia turvallisesti ja suojata kävijöitämme, joten huomioithan seuraavat asiat:

• Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiaille kävijöille
  • Pyydämme osallistujilta yhteystiedot, jotta tartuntaketjut on jäljitettävissä tarvittaessa
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta
  • Pidä 2 m turvaväli muihin kävijöihin
  • Älä tule sairaana tai jos sinulla on sairastumisen oireita
  • Otathan huomioon, että karanteeniin asetetut eivät voi osallistua toimintaan.

LAPSIPARKIN VARAUSKALENTERI
Lapsiparkin tarkat ajankohdat löydät alla olevasta varauskalenterista tai Facebookista. Ilmoittautumiset kalenterin kautta tai puhelimitse p. 044 7396718. Huom! Ilmoitathan lapsen nimen, iän ja mahdollisen erityisen tuen tarpeen. Perheellä voi olla vain yksi varaus järjestelmässä kerrallaan.

Huom.!
Kun teet varausta lapsiparkkiin, valitse kohta "Osallistu ryhmätilaisuuteen".
Kun teet varausta kotipalveluun, valitse varauskalenterin kohta "Varaa aika palveluun".

Peruutusehdot:
Palvelu tulee perua vähintään 24 h ennen palveluaikaa. Alle 1 vrk peruutukset tulee tehdä aina puhelimitse. Mikäli perheessä joku on sairaana tai jollain esiintyy hengitystieoireita tai on karanteenissa, on palvelu peruttava.