Tanssivarpaat

Tanssivarpaat- toiminnan tarkoituksena on innostaa lasta yhdessä vanhemman kanssa musiikin, leikin ja mielikuvitusmaailmoiden pariin tanssien. Tanssiin tutustutaan lapsen ikään sopivalla tavalla, jossa musiikki ja sen monet rytmit ovat vahvasti läsnä. Tanssitunti sisältää mm. loruilua, rytmileikkejä, musiikkiin liikkumista ja tanssimista (valssi, lattarit, disko) sekä musiikin yhdistämistä muuhun luovaan ilmaisuun. Toiminta tukee lapsen kehitystä kokonaisvaltaisesti kannustaen lasta muun muassa itseilmaisuun, luovuuteen, yhdessä tekemiseen ja vuorovaikutukseen.

Tavoitteena on saavuttaa tanssinilo sekä luoda lapsen ja vanhemman välille yhteinen harrastus. Tämä harrastus antaa lapsen luovalle ilmaisulle mahdollisuuden ja kehittää lasta kokonaisvaltaisesti samalla myös vanhemman keho ja mieli pääsee tanssimaan. Tanssivarpaat- ryhmissä lapset saavat uusia kavereita ja myös samanikäisten lasten vanhemmat tutustuvat toisiinsa. Tanssi on parhaimmillaan ihmeellinen seikkailumatka ilon ja leikin maailmaan.

Mikäli ryhmiin ei ilmoittaudu riittävää määrää osallistujia, pyritään ryhmiä yhdistämään ja ehdotetaan perheille muita vaihtoehtoja. 

PERHEIDEN PYYNNÖSTÄ - VIELÄ YKSI KURSSI TÄLLE KEVÄÄLLE!
* 35 € (sis. lapsi + vanhempi)
* 5 kokoontumiskertaa
* maksu peritään käyntimääristä riippumatta
* yhdessä ryhmässä osallistujamäärän pitää olla 8 lasta vanhempineen, jotta toiminta voi alkaa
 


MAIKKULAN NUORISOTALO, Kangaskontiontie 3, OULU
TIISTAISIN AJALLA 30.4. - 28.5.2019

1-2 -vuotiaat klo 9.15-10.00    

KURSSI ON TÄYNNÄ!

Syyslukukaudelle ilmoittautuminen alkaa elokuussa tällä sivustolla. Laajennamme toimintaa eri puolille Oulua ja lisäämme myös eri-ikäisille tarkoitettuja ryhmiä. 

Tiedustelut:
Tarja Rossi
järjestökoordinaattori
tarja.rossi(at)mll.fi