Tanssivarpaat

Tanssivarpaat- toiminnan tarkoituksena on innostaa lasta yhdessä vanhemman kanssa musiikin, leikin ja mielikuvitusmaailmoiden pariin tanssien. Tanssiin tutustutaan lapsen ikään sopivalla tavalla, jossa musiikki ja sen monet rytmit ovat vahvasti läsnä. Tanssitunti sisältää mm. loruilua, rytmileikkejä, musiikkiin liikkumista ja tanssimista (valssi, lattarit, disko) sekä musiikin yhdistämistä muuhun luovaan ilmaisuun. Toiminta tukee lapsen kehitystä kokonaisvaltaisesti kannustaen lasta muun muassa itseilmaisuun, luovuuteen, yhdessä tekemiseen ja vuorovaikutukseen.

Tavoitteena on saavuttaa tanssinilo sekä luoda lapsen ja vanhemman välille yhteinen harrastus. Tämä harrastus antaa lapsen luovalle ilmaisulle mahdollisuuden ja kehittää lasta kokonaisvaltaisesti samalla myös vanhemman keho ja mieli pääsee tanssimaan. Tanssivarpaat- ryhmissä lapset saavat uusia kavereita ja myös samanikäisten lasten vanhemmat tutustuvat toisiinsa. Tanssi on parhaimmillaan ihmeellinen seikkailumatka ilon ja leikin maailmaan.

Mikäli ryhmiin ei ilmoittaudu riittävää määrää osallistujia, pyritään ryhmiä yhdistämään ja ehdotetaan perheille muita vaihtoehtoja.

LUKUKAUSIMAKSU 40 € (sis. lapsi + vanhempi)/RYHMÄ
* 6 kokoontumiskertaa
* maksu peritään käyntimääristä riippumatta
* yhdessä ryhmässä osallistujamäärän pitää olla 8 lasta vanhempineen, jotta toiminta voi alkaa

SITOVA ILMOITTAUTUMINEN TANSSIVARPAAT-RYHMÄÄN KEVÄT 2019

Teemme yhteistyötä Opintokeskus Siviksen kanssa ja he tilastoivat Tietosuojaselosteensa mukaisesti ilmoittautuneista seuraavat tiedot: vanhemman etu- ja sukunimi, sukupuoli ja sähköpostiosoite. Koska Tanssivarpaat -ryhmissä lapsi-vanhempi -ryhmissä vanhempi on oppilaan roolissa, Opintokeskus Sivis lähettää ryhmien viimeisen kerran jälkeen sähköpostitse palautekyselyn.

Hävitämme keräämämme ilmoittautumislomakkeet ja opettajille annetut osallistujalistat asianmukaisesti tuhoamalla ne jokaisen lukukauden lopussa. Kerättyjä tietoja ei käytetä eikä luovuteta eteenpäin kaupalliseen tarkoitukseen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tiedustelut:
Tarja Rossi