Lapsiperheiden palvelutarjotin - Lapsuus

Lapsuus-palvelutarjottimella lapsiperheen asiat yhdessä paikassa

Palvelutarjottimesta Oulun alueella asuvat perheet löytävät helposti omaan elämäntilanteeseensa liittyvää tietoa ja ohjausta sekä oman asuinalueensa palveluita ja harrastuksia, riippumatta siitä, kuka palvelun järjestää.

Lapsuus.ouka.fi -palvelutarjottimesta löytyvät kootusti Oulun kaupungin palvelut sekä järjestöjen, seurakunnan ja yksityisten yritysten palveluita. Tarjottimesta löytyy myös kerho- ja tapahtumakalenteri, josta lapsiperheet sekä heidän parissaan toimivat voivat löytää niin kaupungin kuin muidenkin tahojen järjestämiä harrastetoimintoja eri-ikäisille lapsille. Ryhmiä ja kerhoja voi hakea kalenterinäkymässä, mutta toimintoja ja palveluja voi hakea myös karttapalvelun kautta. Tämä kerho- ja tapahtumakalenteri korvaa MLL:n aikaisemmin kokoamat Lapsiperheiden alueelliset toimintakalenterit.

Sivustolle on infopankki, josta löytyy helposti eri aihealueisiin liittyviä tietoiskuja ja lapsiperheen arkeen kuuluvia oleellisia, huomioitavia asioita. Aikajanalta 0-6-vuotiaiden vanhemmat voivat nopeasti tarkistaa keskeiset asiat, kuten neuvolakäyntien, rokotusten tai vaikkapa päivähoitoon hakemisen ajankohdat. Tarjolla on myös chat-palvelu, jonka kautta tavoittaa esimerkiksi neuvolan terveydenhoitajan tai varhaiskasvatuksen palveluohjaajan.

Lapsuus.ouka.fi -palvelutarjotin on kehitetty Oulun kaupungissa osana 6Aika, Avoin osallisuus ja asiakkuus -hanketta. Lisätietoja antaa projektikoordinaattori Johanna Timonen, johanna.timonen@ouka.fi, p. 044 7031643

Online service for families, Lapsuus.ouka.fi – now also in English! Lapsuus.ouka.fi is a digital platform where residents of the Oulu region can obtain information about public and private services and activity providers operating in the Oulu area. The service is an electronic portal where families essential, preventive and low threshold services and information are gathered on the same place. Through this service, families can easily find welfare services, information, guidance and counseling related to their own situation.

You'll find the English version "In English" of the top right.