Tanssivarpaat

Toimintaa järjestetään  Oulun kaupungin ja lähikuntien alueella yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. 

1-2 -vuotiaat
Tanssivarpaat -harrastetoiminta on lapsen ja vanhemman yhteinen tanssiharrastus. Tähän kurssiin voit saapua 1-2-vuotiaiden kanssa. Tanssivarpaat tunnilla tanssitaan yhdessä lapsen kanssa ja leikitään. Jokaisella tunnilla on oma teema, joka avautuu tanssin ja musiikin erilajien kautta. 

Kurssin tarkoituksena on vahvistaa lapsen ja aikuisen välinen kehollinen kontakti musiikin ja tanssin kautta, sekä kehittää lapsen moottorisia taitoja ja oman kehon hahmottamista. Samalla myös vanhemman keho ja mieli pääsevät tanssimaan. Tanssivarpaat tunnilla tärkeintä on, että lapsilla ja aikuisilla on hauskaa oppiessaan uutta. 

3-4 -vuotiaat 
Tanssivarpaat -harrastetoiminta on lapsen ja vanhemman yhteinen tanssiharrastus. Tähän kurssiin voit saapua 3-4-vuotiaiden kanssa, joiden oma liikkuminen on päässyt jo vauhtiin. Tunneilla tanssitaan yhdessä lapsen kanssa ja leikitään. Jokainen tunti sisältää eri tanssilajeja kuten esimerkiksi valssi, salsa, show, samba jne. 

Tavoitteena on monipuolisen musiikin ja tanssin kautta kehittää lapsen moottorisia, rytmisiä ja oman kehon hahmottamistaitoja. Lisäksi tanssiessa yhdessä aikuisen kanssa lapsi saa moniaistisia virikkeitä vuorovaikutukseen ja suhde aikuisen kanssa vahvistuu. Samalla myös vanhemman keho ja mieli pääsevät tanssimaan. Tanssivarpaat tunnilla tärkeintä on, että lapsilla ja aikuisilla on hauskaa oppiessaan uutta.Yhteystiedot:
Tarja Rossi
järjestökoordinaattori 
tarja.rossi(at)mll.fi