klikkaa kuvia, niin näet ne isompina

Päiväkoti EMILIA

Päiväkoti Emiliassa on vielä muutama vapaa hoitopaikka ensi syksylle! Otathan rohkeasti yhteyttä suoraan päiväkodille, jos teidän perheellä on vielä hoitopaikka hakusessa:  

puh. 045 1407040 / Anna

Päiväkoti EMILIA on Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piirin päiväkoti, joka on toiminut vuodesta 1994. Hoitopaikkoja 1-6 -vuotiaille lapsille on 35. 

Toimintamme pohjautuu Reggio Emilialaiseen kasvatusnäkemykseen, jolla pyritään vahvistamaan lapsen kykyä poimia tietoa ympäristöstään sekä oivaltamaan asioita itsenäisesti. Lasta kannustetaan tekemään havaintoja ja päätelmiä kokemastaan sekä rohkaistaan lasta toteuttamaan ideoita ja oivalluksia.

 

Elämyksiä ja ihmettelyä

Päiväkoti  Emiliassa tutkitaan ja ihmetellään yhdessä lasten kanssa. Lasten kanssa yhdessä pidettävät keskustelutuokiot antavat ideoita yhdessä toteutettaviin aktiviteetteihin.
 

Projektityöskentely antaa mahdollisuuden toimia ryhmässä,unohtamatta itsenäistä ajattelua. Tuotos ei ole tärkeintä projektityöskentelyssä, vaan koko matka saavutettuun lopputulokseen on merkityksellistä.
 

Aikuiset mahdollistavat lapsille turvallisen ympäristön myös vapaaseen leikkiin. Vapaa leikki on lapselle mainio tilaisuus oppia sosiaalisia taitoja ja tutustua toisiin lapsiin leikin lomassa.
 

Lapsilta, vanhemmilta ja ympäristöstä tulevat aiheet käydään läpi piirtämällä, maalaamalla, askartelemalla, kirjallisuutta tutkimalla – unohtamatta musiikkia, liikuntaa ja jokapäiväistä toimintaa.
 

Liikunta on keskeisellä sijalla ja hiihto-ja luisteluviikkojen aktiviteetit ovat mahdollisia kaikille lapsille. Käymme viikoittain liikuntasalissa ja läheinen urheilukenttä on lapsille tuttu paikka.
 

Englannin kieli on lapsille uusi seikkailu. Laulamme englanninkielisiä lauluja ja esikoululaiset opettelevat englannin kieltä yhdessä suomen kielen kanssa.
 

Päiväkodissamme annetaan lapselle mahdollisuus olla lapsi ja arvostetaan lapsen älykkyyttä toimia ja ajatella itsenäisesti. Aikuisen tuki ja läheisyys on kuitenkin ensisijaisen tärkeää. Lapset oppivat eväitä elämään yhdessä aikuisten kanssa ja teemmekin vahvaa yhteistyötä perheiden kanssa.

 

HOITOPAIKKAHAKEMUS PÄIVÄKOTI EMILIAAN

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteystiedot:
Päiväkoti Emilia
Riimukivenkatu 8
90240 OULU (Maikkula)
p. 0400 467524
paivakoti.emilia(at)mll.fi

Avoinna ma-pe klo 7.00-17.00

www.paivakotiemilia.fi


Päiväkoti löytyy myös Facebookista.


Päiväkoti Emilia löytyy nyt Instagramista: @paivakotiemilia, käykäähän seuraamassa touhujamme myös siellä! 

Tiedustelut: 

Päiväkodin johtaja
Anna Hirvaskari
p. 045 1407040


Toiminnanjohtaja
Leena Huhanantti
p. 040 5459670
leena.huhanantti(at)mll.fi