Lasten ja nuorten puhelin ja netti

Kerro aikuiselle, jolla on aikaa kuunnella.

Kaikenlaiset asiat, fiilikset ja tapahtumat kannattaa jakaa. Joko ihan läheisille ihmisille tai sitten hiukan kauempana olevalle. Puhuminen tai kirjoittaminen helpottaa oloa. MLL:n Lasten ja nuorten puhelin ja netti ovat juuri sitä varten. Puheluihin, kirjeisiin ja chat-keskusteluihin vastaavat vaitiolovelvolliset, vapaaehtoiset aikuiset, joilla on aikaa kuunnella. Voit ottaa nimettömästi yhteyttä vuoden jokaisena päivänä missä tahansa asiassa. Meitä kiinnostaa, mitä sinulle kuuluu.

Lasten ja nuorten puhelin p. 116 111
ma–pe klo 14-20
la–su klo 17-20

Puhelu on sinulle täysin ilmainen eikä näy sinun puhelinlaskussasi. Puheluita ei myöskään nauhoiteta.

Lasten ja nuorten chat 
nuortennetti.fi
su-ke klo 17-20


Chatissa päivystävät samat päivystäjät kuin Lasten ja nuorten puhelimessa. Nuortennetissä päivystää välillä myös Pop-up-chat. Pidämme chattia auki aina silloin kun päivystäjiä on paikalla. Näille päivystyksille ei ole tiettyjä kellonaikoja.

Chat voi olla valitettavasti välillä ruuhkainen. Voit aina soittaa myös Lasten ja nuorten puhelimeen tai kirjoittaa nettikirjeen. Kirjepalveluumme tulleisiin viesteihin vastaavat samat aikuiset päivystäjät kuin puhelimeenkin. Saat viestiisi vastaukseen kahden viikon sisällä.

Ajoittain palvelussamme on valitettavasti ruuhkaa. Älä silloinkaan jää asiasi kanssa yksin! Soita silloin puhelimeemme, chattaa tai tutustu Nuortennetin tietosivuihin.