Liity jäseneksi

Sinunkin lähelläsi toimii Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistys. MLL:n yhdistyksiä on yhteensä 555.

Osallistumisen muotoja on monia: voit kannattaa järjestön toimintaa rivijäsenenä tai osallistua halutessasi aktiivisesti lasten ja nuorten hyväksi tehtävään vapaaehtoistoimintaan.

Panoksesi vapaaehtoistyöhön voi olla toiminnan suunnittelua ja toteuttamista, tempauksien ja tapahtumien organisointia, talkooapua jne. Päätät itse kuinka aktiivisesti haluat osallistua.

Jäsenmaksu on keskimäärin 25 euroa vuodessa.
Vanhoille jäsenille keskustoimisto postittaa uudet jäsenkortit automaattisesti noin viiden viikon kuluessa liittymisestä.

Jäsenyys kannattaa

MLL:n jäsenenä saat yleensä alennuksia MLL:n kerhomaksuista sekä Lapsemme-lehden neljä kertaa vuodessa. Valtakunnalliset jäsenedut näet täältä.

Yhdistykset tiedottavat muista mahdollisista paikallisista jäseneduista jäsenkirjeissään.

Lapsemme on Mannerheimin Lastensuojeluliiton laadukas jäsenlehti. Lehti lähestyy asioita lapsen ja perheen kannalta. Lapsemme-lehti on tietolähde ja virikkeiden antaja. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Liittyessäsi MLL:n jäseneksi, liityt asuinpaikkakuntasi tai kaupunginosasi paikallisyhdistyksen jäseneksi. Voit myös halutessasi valita jonkun toisen paikallisyhdistyksen, johonka haluat liittyä.

Muutokset jäsentietoihin

Onko yhteystietosi muuttunut? Ilmoita siitä MLL:n jäsenpalveluun. Samalla lomakkeella pystyt myös irtisanomaan jäsenyytesi.

LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ

MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piirin alueella toimivien yhdistysten jäsenille tarkoitetut edut voimassaolevaa MLL:n jäsenkorttia näyttämällä vuonna 2017:

Elokuvateatteri Star, Oulu
Normaalihintaisesta (10-13 €) lipusta alennusta 1 €. Jäsenetu koskee kortin haltijaa.

Oulun Vadelmatarha:

Elintarvikkeet ja kahvituotteet -10% normaalihinnoista. Kahden itsepalveluviikon varaajalle maksuton siistipalvelu.
Lisätietoja tästä

Ompelimo Miona design, Oulu
Kaikista korjausompelupalveluista -10%. Jäsenetu koskee kortin haltijaa.
Lisätietoja tästä

Hieronta- ja hyvinvointipalvelu Jamice, Tyrnävä

Neljä hierontaa/vuosi 20 %:n alennuksella. Jäsenetu koskee aikuisjäsentä.

Jalkahoito Anne Valtanen, Tyrnävä ja Muhos
-10 % tuoteostoista jalkahoitolassa