Ilolla eskarista ekalle -pilotti Ylivieskassa

MLL:n Ylivieskan yhdistys on mukana Ilolla eskarista ekalle -pilotissa, jossa luodaan kohtaamisen ja vertaistuen paikkoja jännittävään siirtymävaiheeseen esikoululaisesta ensimmäiselle luokalle – niin lapsen kuin vanhemmankin näkökulmasta. Toimintaa kehitetään osana vanhemmuuden tuen Yhteisvastuu-kokonaisuutta, jota toteutetaan yhdessä Kirkkopalveluiden ja Pelastakaa Lapset ry:n kanssa.

Kannattaa tutustua!

Julkaistu 31.8.2021

Lue blogi tästä

Leikitään yhdessä!

Tuleva kesä on jo kuudes, kun Haukiputaalla järjestetään MLL:n paikallisyhdistyksen organisoimaa ohjattua leikkipuistotoimintaa. Vaikka viime kesä olikin haasteellinen, pystyi toimintaa silti järjestämään perheille. Kesä tulee ja sitten taas leikitään, yhdessä, turvallisesti!

Julkaistu 19.5.2021

Harjoittelijoiden kokemuksia etätoiminnan ohjaamisesta

Ääneen pääsevät piirillä perheiden kohtaamispaikkatoiminnan ja yhdistysten etäperhekahviloiden parissa harjoitteluaan suorittavat kasvatustieteiden opiskelijat.

Julkaistu 30.4.2021

Lue blogi tästä.

Kokemuksia ystävyydestä ja yhdessä kulkemisesta

"Uuteen kulttuuriin tutustuminen, oman maailmankatsomuksen avartaminen, vertaistuki, uuden oppiminen, ystävyys, yhteenkuuluvuus… siinä vain muutamia asioita, joita Ystäväksi maahanmuuttajaäidille –toiminta on minulle tarjonnut." Sanni Helanen kuvailee, mitä kaikkea hän on saanut toimiessaan itse vapaaehtoisena tukihenkilönä.

Julkaistu 23.3.2021

Tyrnävän MLL:n tuotekassit vauvoille

Tyrnävän yhdistyksen puheenjohtaja sekä rahastonhoitaja löivät viisaat päänsä yhteen kertoakseen, mitä uutta ja mukavaa yhdistys keksi lapsiperheiden hyväksi. He kuvailevat ideaa ja prosessia vauvoille suunnatun tuotekassin takana.

Julkaistu 22.2.2021

100 vuotta Oulun alueen lasten ja perheiden hyväksi

Oulun paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Paula Rossi johdattaa meidät yhdistyksen 100-vuotiseen historiaan. Satavuotispäiväänsä yhdistys viettää tammikuun 28. päivä.

Julkaistu 21.1.2021

Vapaaehtoistyö antaa mahdollisuuden vaikuttaa

"Vapaaehtoistyö vei minut mennessään. Sen kautta olen saanut mahdollisuuden vaikuttaa, osallistua, ja ennen kaikkea olla mukana edistämässä lasten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Vapaaehtoistyö tuo hyvinvointia myös omaan elämääni, se antaa sopivaa vastapainoa leipätyölleni." Näin kertoo MLL:n Maikkulan paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Saija.

Julkaistu 4.12.2020