Tyrnävän MLL:n tuotekassit vauvoille

Tyrnävän yhdistyksen puheenjohtaja sekä rahastonhoitaja löivät viisaat päänsä yhteen kertoakseen, mitä uutta ja mukavaa yhdistys keksi lapsiperheiden hyväksi. He kuvailevat ideaa ja prosessia vauvoille suunnatun tuotekassin takana.

Julkaistu 22.2.2021

100 vuotta Oulun alueen lasten ja perheiden hyväksi

Oulun paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Paula Rossi johdattaa meidät yhdistyksen 100-vuotiseen historiaan. Satavuotispäiväänsä yhdistys viettää tammikuun 28. päivä.

Julkaistu 21.1.2021

Vapaaehtoistyö antaa mahdollisuuden vaikuttaa

"Vapaaehtoistyö vei minut mennessään. Sen kautta olen saanut mahdollisuuden vaikuttaa, osallistua, ja ennen kaikkea olla mukana edistämässä lasten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Vapaaehtoistyö tuo hyvinvointia myös omaan elämääni, se antaa sopivaa vastapainoa leipätyölleni." Näin kertoo MLL:n Maikkulan paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Saija.

Julkaistu 4.12.2020