Blogi

Harjoittelijoiden kokemuksia etätoiminnan ohjaamisesta

Ääneen pääsevät piirillä perheiden kohtaamispaikkatoiminnan ja yhdistysten etäperhekahviloiden parissa harjoitteluaan suorittavat kasvatustieteiden opiskelijat.

Julkaistu 30.4.2021

Lue blogi tästä.

Kokemuksia ystävyydestä ja yhdessä kulkemisesta

"Uuteen kulttuuriin tutustuminen, oman maailmankatsomuksen avartaminen, vertaistuki, uuden oppiminen, ystävyys, yhteenkuuluvuus… siinä vain muutamia asioita, joita Ystäväksi maahanmuuttajaäidille –toiminta on minulle tarjonnut." Sanni Helanen kuvailee, mitä kaikkea hän on saanut toimiessaan itse vapaaehtoisena tukihenkilönä.

Julkaistu 23.3.2021

Lue blogi tästä.

Tyrnävän MLL:n tuotekassit vauvoille

Tyrnävän yhdistyksen puheenjohtaja sekä rahastonhoitaja löivät viisaat päänsä yhteen kertoakseen, mitä uutta ja mukavaa yhdistys keksi lapsiperheiden hyväksi. He kuvailevat ideaa ja prosessia vauvoille suunnatun tuotekassin takana.

Julkaistu 22.2.2021

Lue blogi tästä.

100 vuotta Oulun alueen lasten ja perheiden hyväksi

Oulun paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Paula Rossi johdattaa meidät yhdistyksen 100-vuotiseen historiaan. Satavuotispäiväänsä yhdistys viettää tammikuun 28. päivä.

Julkaistu 21.1.2021

Lue blogi tästä.

Vapaaehtoistyö antaa mahdollisuuden vaikuttaa

"Vapaaehtoistyö vei minut mennessään. Sen kautta olen saanut mahdollisuuden vaikuttaa, osallistua, ja ennen kaikkea olla mukana edistämässä lasten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Vapaaehtoistyö tuo hyvinvointia myös omaan elämääni, se antaa sopivaa vastapainoa leipätyölleni." Näin kertoo MLL:n Maikkulan paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Saija.

Julkaistu 4.12.2020

Lue blogi tästä.