Perhekummitoiminta

Kaipaatko arkeesi juttuseuraa, kaveria vaunulenkille tai apukäsiä arkeen? Tuntuuko, että olisi mukava jakaa kuulumisia toisen aikuisen kanssa? Perhekummit ovat MLL:n kouluttamia vapaaehtoisia, jotka ovat motivoituneita kulkemaan lapsiperheiden rinnalla ja haluavat antaa aikaansa vapaaehtoistyöhön.

Perhekummitoiminta ehkäisee arjen pulmien kasautumista ja tuo vaihtelua päiviin.

Perhekummia voi hakea perhe, joka haluaa tukea tavalliseen arkeen. Perhekummi tarjoaa perheelle kuuntelevan korvan ja avoimen sylin. Perhekummin tehtävänä ei ole olla kodinhoitaja tai lastenhoitaja, mutta hän voi olla mukana perheen arjessa yhdessä sovitulla tavalla.

Perhekummit sitoutuvat tapaamaan perhettä yleensä puolen vuoden tai vuoden ajan. Tapaamisia on noin joka toinen viikko. MLL:n työntekijä on sekä perhekummin että perheen tukena kummisuhteen alusta sen päättymiseen saakka.

Haluaisitko saada perheellesi perhekummin?

Olisitko sinä kiinnostunut toimimaan perhekummina?

Kysy lisää koordinaattoreiltamme.

Yhteystiedot: