Kaveritoiminta

Kaveritoiminta on tarkoitettu 7-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka kaipaavat aikuista juttuseuraa ja mielekästä tekemistä luotettavan aikuisen seurassa. Turvallinen ja luotettava vapaaehtoinen kaveritukihenkilö voi olla matkassa esimerkiksi, kun lapsi ei löydä mielekästä tekemistä tai kokee itsensä yksinäiseksi.

Kaveritoiminnassa tavataan noin kaksi kertaa kuukaudessa mukavan yhteisen tekemisen merkeissä. Kaveripari voi tutustua uusiin harrastuksiin, pelata lautapelejä tai ihan vaan jutustella.

Kaveritukihenkilöt ovat luotettavia aikuisia, jotka saavat koulutuksen, ohjauksen ja jatkuvan tuen. Heiltä edellytetään sitoutumista vapaaehtoistoiminnan eettisiin periaatteisiin, joiden mukaan vapaaehtoinen toimii aikuisen roolissa.

Haluaisitko saada Kaverin?

Olisitko sinä kiinnostunut toimimaan Kaverina?

Kysy lisää koordinaattoreiltamme.

Yhteystiedot: