Tanssivarpaat-ohjaajakoulutus

Tanssivarpaat on MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piirin toimintaa, jonka tarkoituksena on innostaa lasta yhdessä vanhemman kanssa musiikin ja leikin pariin tanssien.

* Koulutus sisältää teoriaa ja käytännön materiaalia Tanssivarpaat -ryhmien ohjaamisesta.

* Koulutus on suunnattu Tanssivarpaat -ryhmän ohjaamisesta kiinnostuneille ja muille lasten kanssa työskenteleville (esim. varhaiskasvatuksen ammattilaiset, opiskelijat ja harrastajat).

* Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa ohjaajakoulutusta tai -kokemusta.

* Kurssilla jokainen saa oman kokemuksen ja yhteisten harjoitteiden kautta eväitä ryhmien ohjaamiseen.

* Koulutettavat saavat itselleen materiaalipankin, joka sisältää valmiita tuntisisältöjä tanssiharjoituksineen ja musiikkeineen.

Kouluttajana toimii Tanssivarpaiden ohjaaja Päivi Mettovaara (tanssinopettaja AMK ja yhteisöpedagogi).

Koulutuksen hinta on 125 €, MLL:n yhdistyksille ja ohjaajiksi sitoutuville 75 €. Hintaan sisältyy kouluttajakansio (ohjeet ryhmän ohjaukseen, ideapankki, musiikkilista + muu materiaali, etäohjaus) sekä kahvit.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 30 % kurssin hinnasta.

SEURAAVA KOULUTUS JÄRJESTETÄÄN SYKSYLLÄ 2020.

Yhteystiedot:
Päivi Mettovaara
Lasten ja perheiden kulttuuritoiminnan ohjaaja
paivi.mettovaara(at)mll.fi