Perhekahvilatoiminta

Perhekahvilatoiminnan arviointi

Yhdistyksille on nyt tarjolla uusi sähköinen palautepalvelu. Keräämällä palauttta perhekahvilan kävijöiltä ja vapaaehtoisilta, saatte kuulla heidän näkemyksiään. Samalla saatte mahdollisuuden kehittää perhekahvilaa toivottuun suuntaan.

Perhekahvilakyselyt uudistuivat! Seuraavasta linkistä pääset nettisivulle, josta löytyvät linkit sekä kävijöille että perhekahvilan vapaaehtoisille suunnattuihin kyselyihin:

www.mll.fi/perhekahvilakysely

Kyselyt ovat auki vuoden ympäri 24/7.

Yhdistys voi tilata sähköisen raportin oman yhdistyksen perhekahvilakävijöiden ja / tai vapaaehtoisten vastauksista. Jos yhdistyksellä on useampi perhekahvila, voi palautteen katsoa erikseen jokaisesta perhekahvilasta.

Raportin pohjalta voitte järjestää esimerkiksi hallituksen kokouksen yhteydessä perhekahvilatoiminnan kehittämiskeskustelun.

LISÄTIEDOT YHDISTYSNETISTÄ