Koulutukset

Järjestämme Teams - etäyhteydellä tapaamisia paikallisyhdistysten hallitusten luottamushenkilöille.

Tapaamisissa keskustellaan ajankohtaisista, yhdistyksiä koskevista asioista. Tapaamiset ovat vapaamuotoisia ja niihin saa osallistua vaikka koko hallitusporukkanne. Tapaamisissa on mukana piiristä  Eevaleena Isoviita ja Piia Korkiakoski.

Kevätkauden aikana piirin eri toimintojen työntekijät käyvät esittäytymässä ja kertomassa omasta työalueestaan. Voitte  myös lähettää ennakkotoiveita tapaamisissa käsiteltävistä asioista Piialle (piia.korkiakoski(at)mll.fi ).

Huom! Tapaamisiin voit osallistua oman arjen keskeltä, ei yhtään haittaa vaikka lasten ja muun elämisen äänet kuuluvat. Tapaamisissa voi myös käydä vain osan aikaa, jos aikataulut eivät veny koko tapaamisen mittaisiksi. Toivottavasti kevään mittaan tapaamme kaikkien yhdistysten vapaaehtoisia etätreffeillä!

Koulutuksiin ovat tervetulleita niin uudet luottamushenkilöt kuin tehtävässään jatkavatkin.

Varmistathan ilmoittautumisesi jälkeen, että sähköpostiisi on tullut Olet tärkeä-sivustolta kuittausviesti. Ellei, niin ota yhteyttä Piiaan (piia.korkiakoski(at)mll.fi) .

Hallitustoimijoiden etätapaamiset keväällä 2021:

* Maanantai 24.5. klo 17.30-19 Hallituslaisten tapaaminen. Aiheena:  PerhePesä -toiminta/ lapsi- ja perhetoiminnan ohjaaja Reetta Anttila

Ilmoittauduthan tästä linkistä pe 21.5. mennessä.

MLL:n  keskusjärjestön TEAMS-valmennukset

MLL:n keskusjärjestö järjestää kuukausittain MLL:n paikallis-yhdistysten vapaaehtoisille tarkoitettuja teemallisia Teams-valmennuksia. Valmennuksia toteutetaan pääsääntöisesti kerran kuukaudessa.

Osallistuminen on mahdollista mistä päin Suomea tahansa. Osallistujamäärää / valmennus ei ole rajattu. Valmennuksista vastaavat keskusjärjestön työntekijät -teemasta riippuen - yhteistyössä piiriammattilaisten kanssa.