Koulutukset

MLL:n keskusjärjestö järjestää kuukausittain MLL:n paikallisyhdistysten vapaaehtoisille tarkoitettuja teemallisia Skype-valmennuksia. Valmennuksia toteutetaan pääsääntöisesti kerran kuukaudessa.

Osallistuminen on mahdollista mistä päin Suomea tahansa. Osallistujamäärää / valmennus ei ole rajattu. Valmennuksista vastaavat keskusjärjestön työntekijät -teemasta riippuen - yhteistyössä piiriammattilaisten kanssa.

Valmentajina toimivat järjestöpäällikkö Arja-Liisa Mauno, järjestösihteeri Satu Tolppanen sekä järjestötyön koordinaattori Heidi Kukkola.

Lue lisää tästä!

SKYPE-VALMENNUKSET:

Yhdistysnetti - tietoa ja työkaluja - SIIRRETTY PIDETTÄVÄKSI MYÖHEMMIN

25.8.2019 klo 17-19
OK Sivis - koulutusten tukimuodot tutuksi

8.9.2019 klo 17-19
Vapaaehtoisten rekrytointi / vapaaehtoispaikkojen näkyväksi tekeminen

22.9.2019 klo 17-19
Viestintää vaikuttavasti ja vastuullisesti (some/verkko ym)

17.11.2019 klo 17-19
Taloudenhoito ja toiminnantarkastus, varainhankinta

MLL:n Järjestöristeily 2019

MLL:n yhdistystoimijoiden risteilyviikonloppu 11.-13.10.2019 alkaa Helsingissä perjantaina klo 14, jolloin ilmoittautuminen avautuu Olympiaterminaalilla. Laiva M/S Silja Serenade lähtee satamasta klo 17, ohjelma alkaa laivalla klo 16. Paluu samaan paikkaan sunnuntaina aikataulun mukaan klo 10.30. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Risteily suuntautuu tänäkin vuonna Tukholmaan.

Tämän vuoden risteilyllä kohderyhmänä ovat yhdistysten hallitusten jäsenet. Risteilyllä onkin kaikille yhteisen ohjelman ja piirikohtaisten tapaamisten lisäksi työpajoja vastuualueittain: puheenjohtaja/varapuheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, jäsenvastaava, perhekahvilavastaava, nuorisovastaava ja viestintävastaava. Myös muut hallituksen jäsenet voivat osallistua risteilylle, vaikka juuri oman vastuualueen työpajaa risteilyllä ei olisikaan. Lisätietoja ohjelmasta ja työpajoista tulee elokuussa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen