Yhdistyksille

Vauva nappaa kiinni vanhemman sormesta.

Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä kokoontui arvioimaan alueen tilannekuvaa tiistaina 23.2.  Voimassa olevia koronasuosituksia jatketaan 31.3. asti.

MLL:n ohjeistus täällä: Tuoreimmat ohjeet MLL:n kevätkauden toimintaan 2021 (päiv. 22.2.) | Yhdistysnetti

MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piirin henkilökunta on yhdistyksiä varten. Tehtävänämme on tukea teitä toiminnassanne.

Kerrottehan yhdistyksenne kuulumisista, esimerkiksi hallituksen yhteystietojen muutoksista, puheenjohtajan vaihdoksista ja uusien toimintojen käynnistämisestä.

Tulemme mielellämme vierailemaan vaikkapa kevät- ja syyskokouksissa tai perhekahvilassa kertomaan ajankohtaisista lapsiperheiden hyvinvointiin ja yhdistyksen toimintaan liittyvistä aiheista.