Yhdistyksille

MLL:n ohjeistus ajankohtaiseen virustilanteeseen liittyen löytyy  Yhdistysnetistä. Ohjeistusta päivitetään tilanteen mahdollisesti muuttuessa.

MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piirin henkilökunta on yhdistyksiä varten. Tehtävänämme on tukea teitä toiminnassanne.

Kerrottehan yhdistyksenne kuulumisista, esimerkiksi hallituksen yhteystietojen muutoksista, puheenjohtajan vaihdoksista ja uusien toimintojen käynnistämisestä.

Tulemme mielellämme vierailemaan vaikkapa kevät- ja syyskokouksissa tai perhekahvilassa kertomaan ajankohtaisista lapsiperheiden hyvinvointiin ja yhdistyksen toimintaan liittyvistä aiheista.

MLL järjestää Yhdistysnetissä chat-palvelua, joka teemallisesti keskittyy yhdistystyöhön ja -hallintoon. Voit tulla omaan tahtiin kysymään ja keskustelemaan yhdistyshallintoon liittyvistä asioista; mietityttääkö jokin kokouskäytännöissä, päätöksenteossa, vastuissa, toiminnan suunnittelussa...

Chatit järjestetään seuraavina torstai-päivinä:   2.4., 16.4., 7.5. ja 28.5. klo 14-15.30. Kokeilun pohjalta palvelua kehitetään edelleen, toimijoidemme tarpeita ja toiveita huomioiden. Tavoitteena on. että siitä tulee yksi yhteinen yhdistysarjen tukityökalu.

Ryhmächat