Opettajat

HIUKKAVAARA "Olen Nelli Sutinen, musiikinopettaja, luokanopettajaopiskelija ja kolmen pojan äiti. Olen valmistunut musiikin aineenopettajaksi keväällä 2015 ja pitänyt MLL:n muskareita Kivikkokankaalla lukuvuonna 2015-2016 ja Hiukkavaarassa syksystä 2018 lähtien." Muskareissani tavoitteena on luoda lapsille positiivinen musiikkisuhde monipuolisen musiikillisen tekemisen ja leikin kautta."
KAAKKURI (tiistai), KAIJONHARJU JA KUIVASRANTA "Olen Sirpa Hietala, musiikkileikkikoulunopettaja Haukiputaalta. Ohjaan muskareita Kaakkurissa, Kuivasrannalla ja Kaijonharjussa. Opetan myös pianonsoittoa, taustaltani olen musiikinohjaaja. Muskarini ovat lapsilähtöisiä elämystuokioita, tarkoituksena luoda lapselle leikin ja toiminnan kautta hyvä ja iloinen suhde musiikin kuuntelemiseen sekä tekemiseen, taitojen kartuttamista unohtamatta."
KASTELLI "Olen Sanna Korpi ja kotoisin Oulaisista. Olen musiikkipedagogi- ja laulupedagogiopiskelija. Opiskelen siis yhtäaikaisesti Oulun yliopistolla ja ammattikorkeakoulussa. Olen tehnyt viiden vuoden ajan ala- ja yläkoulussa musiikinopettajan sijaisuuksia Oulaisissa, Ylivieskassa ja Oulussa sekä 2013 olin syyslukukauden alakoulussa 1-2 yhdysluokan luokanopettajana.
MYLLYOJA (tiistai) "Olen Leila Jyväsjärvi, musiikin aineenopettaja ja musiikkipedagogi, ja nyt aloittamassa muskariopena Musiikkileikkikoulu Soittorasiassa. Kokemusta lasten musiikkiryhmistä minulta löytyy koulumaailmasta, Mll Kuivasjärven perhekahvilatouhuista ja Jokihelmen opiston muskariryhmistä. Lisäksi omien lasten kanssa tulee musisoitua. Tervetuloa mukaan mukaviin muskarihetkiin!"
MYLLYOJA (keskiviikko) Opettaja ilmoitetaan myöhemmin.
RITAHARJU (tiistai) Olen musiikkikasvatuksen opiskelija Katja Kemppainen (kasvatustieteiden kandidaatti) ja työkokemusta Limingan ja Haukiputaan MLL:n muskarista sekä Oulujoki-opiston muskarista. Ikähaarukka on ollut 0-6 v. Olen toiminut myös soitonopettajana, kerhonohjaajana ja musiikinohjaajana. Muskarissani liikutaan paljon (musiikkiliikunta painottuu).
RITAHARJU (keskiviikko) Olen Sanni Tolonen, Muhokselta kotoisin oleva musiikin- ja luokanopettajaopiskelija. Valmistun tänä syksynä kasvatustieteen maisteriksi. Muskarikokemusta minulla on vuodesta 2015 lähtien sekä MLL:n että muiden toimijoiden muskareista. Lisäksi olen opettanut puolen vuoden ajan Hongkongissa musiikkia lapsille ja nuorille. Muskareissani aistit pääsevät hereille, ja musiikkia koetaan monipuolisesti. Tervetuloa mukaan!
JÄÄLI (Kiiminki) Opettaja ilmoitetaan myöhemmin