Opettajat

Kuva: Miira Peltomaa
Emma Kurkinen Olen 28-vuotias musiikinopettaja, musiikintekijä ja pienen tyttövauvan äiti. Minulla on laajaa kokemusta musiikin alalta sekä opettajana että musiikin esittäjänä. Tällä hetkellä opetustöiden lisäksi luotsaan Peltokurki-yhtyettä yhdessä Anna Peltomaan kanssa. Muskariopettajana pohjaan pedagogiset arvoni välittämisen pedagogiikkaan, jonka tavoitteena on aidon vuorovaikutuksen rakentaminen sekä lasten hyvinvoinnin edistäminen. Toivon, että muskareissani kaikki pääsevät nauttimaan musiikista rennossa ja välittömässä ilmapiirissä. Olen lapsirakas musiikkikasvattaja ja teen tätä työtä sydämellä. Lämpimästi tervetuloa MLL:n muskariin! Kuva: Miira Peltomaa
Lilja Tzoulas Olen 25-vuotias varhaisiän musiikkikasvattaja, muusikko ja musiikkikasvatuksen opiskelija. Musiikki ja lasten ja nuorten kanssa työskentely on minulle sydämen asia, ja lasten kanssa olenkin työskennellyt aina vuodesta 2014. Tärkeintä minulle muskariopettajana on se, että jokainen pieni musisoija kokee onnistumisia, iloa ja kuuluvuutta ottaessaan ensiaskeleitaan musiikin matkalla. Tervetuloa muskariin, jossa lapsen musiikkisuhde saa kehittyä positiivisessa ilmapiirissä iloa tuottavien oppimiskokemusten ja leikin kautta.
Katja Kemppainen Muskarituokioissani toteutuvat monipuolisesti varhaisiän musiikkikasvatuksen eri osa-alueet: laulu, leikki, soitto, liike, loruttelu ja kuuntelu. Muskarityöstä olen saanut kokemusta jo usean vuoden ajalta. Olen päässyt työskentelemään muskareissa laajasti alle kouluikäisten lasten kanssa (0-6 v). Oma pääinstrumenttini on piano, mutta muskareissa lapset pääsevät kuulemaan myös mm. kanteleen, ukulelen ja kitaran soittoa. Musiikinopettajaksi valmistun Oulun yliopistosta keväällä 2021.
Miia Pekonen Olen 21- vuotias varhaisiän musiikkikasvattaja ja musiikkikasvatuksen opiskelija. Musiikkileikkikoulun ohjaajan työkokemusta minulla on yli kolmen vuoden ajalta ja työskentelen Mannerheimin lastensuojeluliitolla toista vuotta. Lasten sekä nuorten kanssa toimiminen on itselleni hyvin luontaista ja myös tärkeää. Kokemusta on kertynyt jo monen vuoden ajan mm. kuoronohjaajana, kuoroleirien- sekä lastenleirien ohjaajana, pianonsoiton opettajana sekä muusikkona. Olen luonteeltani, ystävällinen ja reipas, mutta myös lempeä ja otan huomioon jokaisen lapsen ainutlaatuisena yksilönä. Koen tämän työn tärkeäksi, sillä jokasella lapsella on oikeus kokea onnistumista, iloa sekä kuuluvuuden tunnetta musiikin ihmeellisellä matkalla.
Katri Kangas Olen muskari- ja kanteleensoiton opettaja. Valmistuin Oulun ammattikorkeakoulusta 2018 musiikkipedagogiksi pääaineena kantele. Kantele siis soi minun muskareissani säestyssoittimena. Pidän musiikin tekemisestä, joten välillä laulatan myös omia laulujani. Minulle on tärkeää kohdata jokainen lapsi yksilönä. Olen helposti innostuva ja kannustava ja haluankin kannustaa lapsia aloittamaan musiikkiharrastuksen jo pienenä.
Elli Laakkonen Olen 28-vuotias viittä vaille valmis musiikin- ja luokanopettaja sekä musiikkialan perustutkinnon suorittanut muusikko. Muskarissani päästään seikkailulle musiikin maailmaan eläytyen ja kokien. Työtapoina ovat niin laulu, loruttelu ja liikkuminen, kuin soittaminen ja kuuntelukin. Kantavana ajatuksena on yhdessä olemisen ja muusikin ilo, jota jokainen lapsi pääsee kokemaan turvallisessa ilmapiirissä. Olen lapsirakas ja lapsenmielinen kasvattaja ja toivotan kaikki tervetulleiksi muskariin!