AVOIMET TYÖPAIKAT: Musiikkileikkikoulun ohjaajia Ouluun ja Liminkaan

13.6.2019

Etsimme täysi-ikäisiä, innostavia ja iloisia, suurenkin ryhmän hallitsevia MUSIIKKILEIKKIKOULUN OHJAAJIA alle kouluikäisten (4 kk- 6 v) muskareihin OULUUN (useita) ja LIMINKAAN (1-2). Musiikkikasvatuksen perus- ja lisäopinnot/tutkinnot, alan työkokemus sekä oma harrastuneisuus katsotaan eduksi. Työ sopii hyvin myös musiikkikasvatusta opiskelevalle. Mahdollisuus tehdä myös pelkkiä satunnaisia sijaisuuksia.

Muskarit kokoontuvat paikasta riippuen joko arkisin aamupäivisin (klo 9-11) tai iltaisin (klo 17-19.30).

Musiikkileikkikoulun ohjaajana olet vastuussa suunnittelusta ja toteuttamisesta. Perehdytämme sinut tehtävään ja sinulla on mahdollisuus osallistua koulutuksiin. Työ on määräaikaista osa-aikatyötä ja työaika määräytyy pidettävien muskarituntien mukaan.

Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työ alkaa elo-syyskuussa.

Lisätiedot:

OULU:
Tarja Rossi, järjestökoordinaattori, tarja.rossi(at)mll.fi

LIMINKA:
Elina Mäkinen, MLL:n Limingan paikallisyhdistyksen sihteeri, limingan.yhdistys(at)mll.fi

Lue lisää TE-palveluiden sivulta