ARVONTA! Liity jäseneksi – voit voittaa majoituslahjakortin Sokos Hotel Edeniin!

15.4.2019

(Huom. osallistu kommentoimalla ALKUPERÄISEEN  Facebookin julkaisuumme. Muita liittymisiä ei voida huomioida, koska ne eivät näy meille)

Oletko pohtinut, että liittyisit MLL:n jäseneksi? Jos olet, se kannattaa tehdä nyt! Sen lisäksi, että annat jäsenenä tärkeän apusi meille, saatat olla myös onnekas majoituslahjakortin voittaja.

Lahjakortilla majoitut yhden vuorokauden ajan standard-huoneessa vaikkapa oman puolison kanssa. Palkinto sisältää aamiaisen ja kylpylän käytön. Kilpailuaika on 15.3.−15.4.2019 klo 15 asti.

Toimi näin:

Liity Pohjois-Pohjanmaan alueeseen kuuluvan paikallisyhdistyksen jäseneksi osoitteessa https://liityjaseneksi.mll.fi/. LISÄKSI kommentoi tähän julkaisuun ”liityin” tai lähetä meille yksityisviestillä tieto liittymisestäsi. Palkinto arvotaan vain kilpailuaikana liittyneiden jäsenten kesken. Tarkistamme uudet jäsenet rekisteristä arvonnan jälkeen. Voittajalle ilmoitetaan huhtikuun aikana yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon sisällä palkinnon arpomisesta, arvotaan uusi voittaja.

MLL:n jäsenenä:
- Maksat jäsenmaksua 17−25 € vuodessa, eli vain noin 2 € kuukaudessa.
- Tuet MLL:n paikallisyhdistystä ja heidän arvokasta vapaaehtoistyötään lapsiperheiden hyväksi.
- Saat käyttöösi valtakunnalliset ja paikalliset edut. Piirin edut näet kommenteista. Valtakunnalliset edut löydät osoitteesta: https://www.mll.fi/tietoa-mllsta/jasenyys/jasenedut/
- Saat Lapsemme-lehden neljä kertaa vuodessa kotiisi kannettuna.
- Yhdistykset järjestävät retkiä, kirpputoreja ja muita tapahtumia lapsiperheille, joista jäsenet saavat alennusta tai pääsevät mukaan ilmaiseksi.

Miksi olet meille tärkeä?
- MLL:n jäsenet ja asiantuntevuus tekevät järjestöstä vaikuttavan: suuri jäsenmäärä saa myös päättäjät kuuntelemaan.
- MLL edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia sinun avullasi.
- Ilman jäseniä paikallinen toiminta; suositut perhekahvilat, kerhot, retket, jne. eivät ole mahdollisia.

Emme halua kilpailuun mukaan ”muka-jäseniä”, vaan sinut, joka haluat todella liittyä jäseneksi ja jatkaa jäsenyyttäsi kilpailun päätyttyä! ?

Kilpailu järjestetään yhteistyössä valtakunnallisen jäsenetukumppanimme Sokos Hotel Edenin kanssa. FACEBOOK EI OLE MILLÄÄN MUOTOA MUKANA ARVONNASSA.

Onnea arvontaan!