AVOIN TYÖPAIKKA: Vertaistoiminnan ohjaaja Ylivieskaan

11.1.2018

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piiri hakee VERTAISTOIMINNAN OHJAAJAA Rieska-Leaderin rahoittamaan TSEMPPI - iloa ryhmästä! -hankkeeseen.

Ohjaajana jatkat hankkeessa käynnistettyjä toiminnallisia ryhmiä (esim. lasten ja vanhempien kerhot ja kahvilat, kouluyhteistyö, vertaisryhmätoiminta). Teet työtäsi yhdessä perheiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa Alavieskassa, Kalajoella, Merijärvellä, Sievissä ja Ylivieskassa. Tehtävänäsi on aktivoida kuntien asukkaita ja tukea heitä vapaaehtoisuuteen pohjautuvan toiminnan suunnittelussa ja toteuttamissa, osassa ryhmistä toimit itse ryhmänohjaajana. Osallistut hankkeen ohjausryhmään ja raportoit ryhmien toiminnasta. Työparinasi Ylivieskan aluetoimipisteessä on MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piirin vapaaehtoistoiminnan koordinaattori.

Olet innostava, rohkea ja joustava tiimityöskentelijä. Työotteesi on itsenäinen ja vastuullinen, sinulla on erinomaiset vuorovaikutus-, viestintä- ja organisointitaidot. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus. Arvostamme kokemusta työskentelystä lasten ja perheiden kanssa sekä ryhmien ohjaamisesta työssä tai vapaa-ajalla.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sitoutumista MLL:n arvoihin. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista, oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

  

Työpaikan osoite

 Vierimaantie 3, 84100 YLIVIESKA

Palkkaus

sopimuksen mukaan

Työkokemus

1-5 vuotta

Työ alkaa

sopimuksen mukaan

Työaika

osapäivätyö, 80 % työaika

Työn kesto

3 - 6 kk

Haku päättyy

19.01.2018 klo 16:00

 

 

Hakemus ja CV lähetetään sähköpostitse eevaleena.isoviita@mll.fi

Tiedustelut: toiminnanjohtaja Eevaleena Isoviita, p. 050 511 0966. 
15.1. klo 14.00-15.00 ja 17.1. klo 13.00-15.00