Piirin toiminnanjohtaja vaihtui

19.12.2017

Piirin pitkäaikainen toiminnanjohtaja Leena Huhanantti jäi vuodenvaihteessa eläkkeelle.

”On ollut arvokasta ja mielenkiintoista tehdä useampi vuosikymmen töitä Pohjois-Pohjanmaan lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Haluan kiittää kaikkia yhdistyksiä hyvästä yhteistyöstä sekä arvokkaasta vapaaehtoistyöstä, jota teette paikallisyhdistyksissä. Hyvää jatkoa työllenne – se on MLL:n toiminnan ydin."

Uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Eevaleena Isoviita.

"Olen syntynyt ja kasvanut Porissa. Olen valmistunut kasvatustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta ja aloittanut työurani synnyinkaupungissani. Vuonna 2009 perheeni asettui asumaan Pohjois-Pohjanmaalle. Tavalla tai toisella lapset ja lasten oikeus hyvään elämään on vuosien varrella ollut osa niin henkilökohtaista elämääni, koulutusta kuin työelämääkin. MLL:n toiminnassa olen ollut mukana Kuusamon paikallisyhdistyksessä, Oulun perhekummitoiminnassa ja Pohjois-Pohjanmaan piirihallituksessa. Kotona ajankäytöstäni vastaavat työpäivän jälkeen tokaluokkalainen poika, 8 kk ikäinen cairnterrieri ja mieheni. Niin sanottua omaa aikaa vietän lukien, kotoillen, ulkoillen ja putkirullaillen. Mielenkiinnolla suuntaan kohti tulevia haasteita toiminnanjohtajan tehtävässäni ja odotan innolla kohtaamisia Pohjois-Pohjanmaan paikallisyhdistysten kanssa. Kohtaamisiin ja kuulemiin!”

Eevaleenan tavoitat puhelimitse p. 050 5110966 tai sähköpostitse eevaleena.isoviita(at)mll.fi