Jäsenhankintakampanjan tulokset

15.12.2017

Piirillä on ollut loka-marraskuun ajan käynnissä jäsenhankintakampanja. Kahden kuukauden aikana jäsenmäärämme kasvoi 103 jäsenellä – kiitos kaikille kampanjassa mukana olleille jäsenhankinnasta sekä tietysti uusille jäsenille liittymisestä MLL:n perheeseen!

Eniten uusia jäseniä kampanja-aikana on hankkinut Kuivasjärven yhdistys. Onnittelemme yhdistystä mahtavasta työstä! Yhdistys palkitaan 150€ lahjakortilla yhteiseen tekemiseen. Myös muut paikallisyhdistykset koko piirin alueella olivat tehneet aktiivista työtä jäsenhankinnan eteen. Ensi vuoden tavoitteeksi on asetettu 5700 jäsentä piirin alueella. Tällä hetkellä jäseniä on 5448. Tehdään yhdessä työtä, jotta saavutamme tavoitteen – tai ylitämme sen!

Kaikkien kampanja-aikana jäseneksi liittyneiden kesken arvottiin myös palkintoja, mm. S-ryhmän lahjakortteja ja kirjoja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea kaikille voittajille!