Ajankohtaista asiaa piirin alueella toimiville MLL:n yhdistyksille mm. tulevia koulutuksia

25.8.2017

Aurinkoinen syystervehdys MLL:n yhdistyksille!

Järjestämme tulevan toimintavuoden aikana seuraavia vertaistapaamisia ja koulutuksia: Perhekahvilaohjaajien-, kylämummien ja -vaarien ja perhekummien koulutukset, tapaamiset jäsenvastaaville, puheenjohtajille, kylämummeille ja -vaareille. Päivämäärät ja paikat löytyvät allaolevasta tiedotteesta.

MLL on Suomen suurin ja vaikuttavin lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia edistävä järjestö. Jäsenet ovat vaikuttavuuden perusta niin valtakunnallisesti kuin paikallisestikin. Muistattehan pitää jäsenhankinnan mielessänne koko toimintakauden. Haluamme muistuttaa jäsenhankinnan tärkeydestä panostamalla jäsenhankinta-teemaan tämän syksyn aikana. Järjestämme jäsenvastaaville (tai muille hallituksessa oleville asiasta kiinnostuneille) tapaamisen, jossa keskitytään jäsenhankinta-asioihin.  Jäsenhankintaan liittyen voitte pyytää meitä koordinaattoreita mukaan järjestämiinne tapahtumiin.  Muistakaa olla yhteydessä hyvissä ajoin. Piirimme järjestää jäsenhankintakilpailun yhdistyksille ajalla 1.10 – 3.12.2017. Kilpailusta on liitteenä erillinen mainos.

Yhdistyksillä on käytössä monenlaisia hyviä käytänteitä, toimintamuotoja ja ideoita. Haluaisimme tämän toimintavuoden aikana tuoda näitä asioita esille laajemmin ja muidenkin yhdistysten tietoon. Jakakaa teidän yhdistyksenne huippu idea kanssamme, lähettämällä meille lyhyt kuvaus toiminnosta kuvan kera 31.10.2017 mennessä. Postia ottaa vastaan järjestöassistenttimme Annika Ylitalo (annika.ylitalo@mll.fi). Jaamme ideaanne piirin- ja koordinaattoreiden facebook -sivujen kautta. Piirihallitus valitsee yhden palkittavan idean keväällä 2018.

Tulossa on myös yhdistetty seututapaaminen ja piirin syyskokous la 18.11. Oulun seudulla.  Lisätietoa lähempänä.

Oikein antoisaa yhdistyssyksyä! Tullaan tutuiksi.

T: Piiat - piirin vapaaehtoistoiminnan koordinaattorit